Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Ozbrojení kajakáři, nový festival, unikátní stánek nebo výstava aktů

doporučujeme | 11. 6. 2017

Na Malostranském náměstí vyroste trochu podivný dub (vlastně spíš pub), po Kulaťáku se projde šestinohý robot a na Vltavě se budou prohánět "ozbrojení" kajakáři. Bude to krásný týden, a pro muže pak díky fotografické výstavě plné nahých žen ještě krásnější.

cross%282%29.jpg
ČEZ Prague Riverside cross

Kam v novém týdnu zajít, když...

A)    bude venku hezky

Divadlo Bratří Formanů přichází s novým festivalem. Bude plný divadla, nového cirkusu, hudby i současné vizuální tvorby a odehrávat se bude na Smíchovské náplavce. Program vypadá lákavě.

 

Arena 2017: Festival divadla bratří Formanů

Divadelní loď Tajemství

14.06. - 18.06.

Na Malostranském náměstí si od čtvrtka 15. června můžete vyzkoušet, jaké je to mluvit do dubu. Vyroste tu totiž šest metrů vysoký objekt od Františka Skály vyrobený z 300 let starého dubového kmene. Jeho součástí bude skutečný stánek, který bude obsluhovat známý pražský kavárník Ondřej Kobza.

 

Prastánek Františka Skály

Národní galerie

15.06.



FrantisekSkala_Prastanek.jpg

B)    bude venku hnusně
Pub kvízy na rozdíl od dinosaurů ještě nevymřely! V Rock Café si můžete zahrát klasický hospodský kvíz a na baru v Aeru pak kvíz filmový erotický.

 

Hospodský kvíz

Rock Café

12.06. 19:30


 

Filmový kvíz - erotické filmy

Kino Aero

12.06. 18:30

A když už jsme u té erotiky, výstava plná ženských aktů od Tarase Kuščynského, Jana Saudka a Antonína Tesaře bude k vidění v Czech Photo Centre od této středy až do začátku srpna.

 

Provokatéři

Czech Photo Centre

14.06. - 08.08.

Pieta_Saudek%281%29.jpg
Pieta. Jan Saudek.

Kam se dostanete zadarmo

Kulaťák ožije hudbou. Těšit se můžete třeba na kapelu Vepřové komety nebo studentský band The Neladíme. V Techparku, který bude součástí festivalu, na vás čeká šestinohý kráčející robot nebo třeba funkční model důlního rypadla z Lega.

 

Felfest

ČVUT - Fakulta elektrotechnická

14.06. 14:00



Kam vyrazit v pátek po práci

V pátek po práci buď můžete vysíleně padnout do postele, nebo ze sebe stres pracovního týdne shodit na jednom z pivních festivalů. Ochuzeni nebudou ani ti, kteří mají radši cider.

 

Pivo Na Náplavce

Archetyp o.s.

16.06. - 17.06.


 

Festival minipivovarů na Pražském hradě 2017

Pražský hrad

16.06. - 17.06.


 

Slavnost Cideru

Slavnost cideru

16.06. - 18.06.

pivo%281%29.jpg
Pivo na Náplavce

BONUS: Nejšílenější akce týdne

Kajak s biatlonem dohromady? Ano, a na náplavce! Gabrielu Koukalovu vám sice slíbit nemůžeme, ale Vávru Hradílka ano. Kdo nedorazí, ten dostane pádlem. 

 

ČEZ Prague Riverside Cross

Kayak Beach Bar

13.06. 15:00



Pohodička v (letním) kině 

Kdo ještě neviděl film o tom, co se stane, když se přátelé rozhodnou sdílet spolu každou smsku i příchozí hovor, může to napravit v letním kině na Výstavišti. Letní kino Kamínka tentokrát promítne film Tohle je náš svět o trochu netradiční rodině.


 

Letní kino Kamínka - Tohle je náš svět

Letní Kino Kamínka

15.06. 21:30

Pobřežní hlídka je zpátky, takže při cestě z koupálka si na tuhle letní komedii určitě zaskočte do kina. Svalovec Mitch zase zachraňuje všechny a všechno, co se dá, vnadné krásky se opět prohánějí po plážích. Něco se ale přeci jen změnilo?!?

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!