Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
15
června

Pobřežní hlídka - Premiérový víkend

CinemArt

zpět na výpis akcí
 

Červené plavky a plovák stejné barvy, těla samý sval a šlacha.

Začátek:15. 06. 17
Konec:18. 06. 17
Čas:15:00 - 23:59
Kategorie: kultura|kina

Vídali jsme je rádi, zvlášť ti, kteří se zrovna topili. Pobřežní hlídka se stala fenoménem a jedním z nejúspěšnějších seriálů v televizní historii. Původní Mitch Buchannon je už sice dávno v důchodu, to ale neznamená, že by lidi i dál nepotřebovali tahat z vody. Ale protože se režie filmového remaku ujal tvůrce Šéfů na zabití Seth Gordon, bylo od počátku jasné, že tvůrci nebudou chtít podruhé vstoupit do stejného oceánu. Asi vás to překvapí, ale nová Pobřežní hlídka je řízná akční komedie, které nejsou svatí ani utopenci.

Něco se přece jen nezměnilo. Mitch (Dwayne Johnson) je chlap jako hora se silným morálním kompasem a stoprocentním zápalem pro práci vodního záchranáře. Je to prostě naprostý opak Matta Brodyho (Zac Efron), bývalého úspěšného olympionika, kterému sláva natolik stoupla do hlavy, že si po nekonečné sérii průšvihů musí pod Mitchovým velením jako plavčík odkroutit pár desítek hodin veřejně prospěšných prací. Matt má však ego stejně silné jako bicepsy a ani takové varování osudu nebere moc vážně. Místo bdění nad plážovými povaleči bez uzardění zírá do výstřihu dalšího nováčka v týmu, nádherné ale odtažité Summer (Alexandra Daddario). Za jiných okolností by si ho Mitch asi podal, jenže teď na to nemá čas, protože se mu na pláži začaly kupit problémy. Tu moře vyplaví pytlíček s drogami, tu mrtvolu… A protože místní policie vše bohorovně přehlíží, vydá se parta plavčíků na trestnou výpravu, která nemůže skončit dobře, pokud jeden z jejích členů nepřestane všechno sabotovat. 

Režie: Seth Gordon
Scénář: Damian Shannon, Mark Swift, Michael Berk (původní sc… (více)
Kamera: Eric Steelberg
Hudba: Christopher Lennertz
Hrají: Dwayne Johnson, Zac Efron, Alexandra Daddario, Priyanka Chopra, Kelly Rohrbach, Jon Bass, Yahya Abdul-Mateen II, Hannibal Buress, Ilfenesh Hadera, David Hasselhoff, John Cenatiempo, Brandon Larracuente, Amin Joseph, Rob Huebel, Jack Kesy, Oscar Nuñez, Pamela Anderson

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: