Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Restaurace La Veranda slaví 20 let a představuje svoji vintage tvář

advertorial | 14. 9. 2022

Restaurace, v historickém centru Prahy, La Veranda slaví krásných 20 let. La Veranda pohostila již tisíce tuzemských i zahraničních hostů. Všichni mají jedno společné, a to příjemné vzpomínky, které zde prožili a očekávání těch nadcházejících. Pocity mísící historii a budoucnost mají jeden směr a to vintage. La Veranda dospěla, již si něco prožila, ale její kvalita a preciznost je natolik výjimečná, že svou tvář mění ve vintage a nechává se unášet závanem moderní současnosti. 



 

La Veranda

Působivá restaurace s menu moderní Evropské kuchyně s dotekem Asie....

Nová otevírací doba a vynikající kuchaři

Jednou z novinek je otevírací doba od pondělí do soboty. Téměř plně týdenní nový ráz nabízí hned několik příležitostí pobýt v restauraci La Veranda. Další novinkou je báječné menu, které je neuvěřitelně povýšené. Jak je to možné? Odpověď je jednoduchá. V kuchyni stojí nový kosmopolitní tým zkušených lidí. Klasika, nadčasovost, která díky kvalitě a exkluzivitě nabírá na hodnotě. To je přesně vintage styl oblíbené La Veranda.

Nikdy to není o jednom člověku. Za úspěšným chodem restaurace stojí četný tým. Hlava a duše je od samého začátku Yurij Kolesnik, který vdechl La Veranda život a neustále přes veškeré překážky je tady pro svůj tým a hosty.  

Menu restaurace La Veranda

Kvalita zůstává stejná a nyní v moderním pojetí. Spojení starého, nového a neopakovatelného. Představujeme novou vintage La Verandu. Menu ukrývá skvělé předkrmy ve formě Hovězího tataráku, kaparové majonézy, křupavé šalotky, žloutku a domácího chleba. Kdo volí raději teplý předkrm jistě ochutná Polévku z karamelizovaného květáku, květákové růžičky a zauzeného crème fraîche.

Hlavní jídla čítají 5 pokrmů. Za zmínku stojí Jelení hřbet s bramborami ovoněnými smrkem, houbami, brusinkami a špekem nebo Brambory opečené v popelu s fermentovaným česnekem, pěnou z brambor a podmáslím. Sladkou novou kosmopolitní tečkou je například Čokoládový fondant, švestkové coulis, švestky  a vanilková zmrzlina. 

Každý okamžik ctít historii, klasiku a zároveň se ubírat novinkami a cool směry. La Veranda čelí novému a nutno podoktnout, že se jí to daří neuvěřitelně. Možná je na místě poznamenat, že vintage styl La Verandě sluší.


 

La Veranda

Působivá restaurace s menu moderní Evropské kuchyně s dotekem Asie....

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!