Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Kam v Praze na skvělou snídani? Tady je 11 TIPŮ. Dobrou chuť!

doporučujeme | 26. 2. 2024

Udělejte si čas na pořádnou snídani. Našli jsme pro vás tři super podniky v centru a dalších sedm různě po městě, kde si po ránu zaručeně pochutnáte. K snídani se tu servírují vejce na všechny způsoby, palačinky, vafle, nejrůznější kaše či domácí dobroty. A samozřejmě výborná káva. Patříte-li mezi jedlíky, doporučujeme zajít na snídaně ve formě all-you-can-eat.

NOVÉ MĚSTO

La Bottega Linka

Italské bistro v centru Prahy, kde si můžete objednat snídani z farmářských vajec, dát vafle nebo slupnout sezónní ovoce s kokosovým jogurtem. Vyhlášená jsou tu vejce Benedikt s prosciutto cotto. Každý den peče tým zkušených pekařů pro restauraci čerstvé pečivo z italské mouky.

 

La Bottega Linka

La Bottega Linka je třetím přírůstkem do italské rodiny bister La Bottega....

 

BJU bistro

V novém bistru BJU si můžete dát rohlíčky, granolu nebo třeba štrůdl. Na rozdíl od jiných bister tu najdete velké množství nejrůznějších druhů kaší. Bistro je úplná novinka, zatím jede ve zkušebním provozu, ale návštěvy v něm určitě nebudete litovat. 

 

BJU Bistro

Nové bistro na Novém městě....

 

 

Talíř

Snídani s výhledem přímo na Václavské náměstí si můžete vychutnat v nedávno otevřené hotelové restauraci Talíř, a to každý den včetně víkendu od 7:00 do 11:00 hodin. Snídani tu servírují formou bufetu all-you-can-eat jenom za 299 korun. 

 

Restaurace Talíř

Spojili jsme styl servírování tapas a tradiční českou kuchyni do unikátního konceptu...

 
 

Snídaně All You Can Eat v restauraci Talíř

Restaurace Talíř

30.01. - 31.12.

 

MALÁ STRANA

Kampa Cafe

Kampa Cafe založili dva kluci s láskou ke snídaním a dobrému jídlu a je to na podniku znát. Na výběr tu mají dva druhy kávy (Italská Goppion a výběrová od DoubleShot). Objednat si můžete vejce na nejrůznější způsoby, čokoládové lívance, dukátové buchtičky nebo třeba krupicovou kaši z kokosového mléka. Kampa Cafe je místo, kde se dá snídat po celý den.

 

Kampa Cafe

Malá kavárna s velkým srdcem v centru Prahy, kterou založili dva kluci s láskou k...

 

SMÍCHOV

Bockem

Snídaně se v Restauraci Bockem staly hitem. Podávají tu soufflé Benedikt nebo Florentine, knedlík s vajíčkem a chorizem či krupicovou kaši. K pití si můžete objednat kávu nebo domácí tibi limonády. Díky několikachodovému menu vás tu naučí snídani degustovat.

 

Restaurace Bockem

Nová restaurace Bockem na Smíchově plní sen šéfkuchaře Ondřeje Kynčla i příznivců...

 

HOLEŠOVICE

Bistro Lovely Day

V Bistru Lovely Day si dejte lovely snídani. Co to může být? Domácí rozpečený chléb s avokádovou pomazánkou, ztraceným vejcem a granátovým jablkem nebo banánové lívanečky. Nebo je libo vaječnou omeletu s houbami a cherry rajčátky?

 

Bistro Lovely day

Nové bistro Lovely day kousek od holešovické tržnice....

 

LETNÁ

Café Letka

Na Letné zavítejte do Café Letka. Naservírují vám tu topinku s ricottou, opečenou hlívou, vejcem a bylinkami nebo máslové fazole pečené v chilli másle, v tvarohu, s kadeřávkem a kváskovým chlebem. Mají i palačinky. 

 

Cafe Letka

Kafe, drink a koláč, nebo párek a pivo... naviděnou v Letce! Najdete nás hned za...

 

VINOHRADY

Bistro 8

Tacos s míchanými vajíčky, čedarem, avokádem nebo vejce Benedikt si můžete dát v Bistru 8 na Vinohradech. Umí samozřejmě i vaječnou omeletu, míchaná vajíčka, spoustu různých sandwichů nebo palačinky s pomerančovou omáčkou.

 

Bistro 8 Vinohrady

Sandwiche, denní menu, káva, drinky, víkend brunche....

 

KARLÍN

Eska

Eska převlékla kabát, ale snídaně podává i nadále, a to až do pozdního odpoledne. Dát si je můžete v přízemí. V patře pak dostanete parádní oběd v nově otevřené restauraci Štangl.

 

Eska

Eska opět peče. Zatím v testovacím provozu, ale i tak vám nabalí pečivo, udělají oběd...

Ô-mai Coffee.Brunch

Na snídani (nebo brunch) můžete zajít i do Ô-mai Coffee.Brunch. Je libo míchaná vajíčka, avokádový toast nebo lívanec s kousky manga? Ochutnat tu ale můžete i tradiční vietnamské jídlo a pití.

 

Ô-mai Coffee.Brunch

Podáváme různé druhy kávy, nápojů a brunchů. Najdete u nás i tradiční vietnamské...

287309552_5324256970966863_3178202580334099090_n.jpg

DEJVICE

Šodó bistro

Nedávno otevřené a už vyhlášené Šodó bistro v Dejvicích láká na dobrou kávu a pořádně vydatnou snídani. Každý den je k dostání několik druhů koláčků (bestsellerem je dvojctihodný koláček s ořechy a šlehaným tvarohem přezdívaný vdoleček), sýrový toast, granola s jogurtem a samozřejmě buchtičky se šodó.

 

Šodó bistro

Bistro v Dejvicích, kde se dobře žije. Snídaně, káva, víno, pohoda....

 

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!