Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Kam o víkendu s dětmi: Do parku, za strašidly, kočkami a hledat vajíčka

doporučujeme | 27. 3. 2024

O víkendu vyrazte za zábavou společně s dětmi. Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne. Článek pravidelně každý týden aktualizujeme (vždy nejpozději ve čtvrtek večer).

P.S. Chcete více tipů na sobotu či na neděli? Najdete je ZDE. Pokud chcete tipy na akce pro rodiny s dětmi dostávat zadarmo do mailu, stačí se zaregistrovat.



Novinky v Průhonickém parku

Na Velký pátek 29. Průhonický park své poklady! Pro veřejnost se otevřou zrenovované drobné stavby s novými expozicemi – Rybárna, Wachhaus a Česká chaloupka. Při cestě do chaloupky si děti zahrají novou rodinnou hrou „Pohádkový Průhonický park“. V Rytířském sále pak na ně čeká pohádka „Princezna Čokoláda“.

Muzikál Ať žijí strašidla!

Vezměte děti na muzikál podle filmu Ať žijí duchové! O čem to bude? O rytíři Vilému Brtíkovi z Brtníku, krásné Leontýnce a partě dětí, která se snaží opravit starý hrad.

 

Ať žijí strašidla!

ROYAL Theatre & Club Chic

30.03. 17:30

Žižkonoce

Na Žižkově vás čeká velikonoční bojovka pro celou rodinu. Slepička tu poztrácela vajíčka a ta jsou rozeseta na sedmi místech po celé čtvrti. Najdete je všechna? A uložíte je do vlastnoručně vyrobeného košíčku?

 

Žižkonoce

KC Vozovna

31.03. 13:00

Mezinárodní výstava koček

Přijďte si prohlédnout kočičky do sportovní haly ve Vysočanech. V sobotu i v neděli se vystavují všechna přihlášená plemena koček i kočky domácí.

 

Mezinárodní výstava koček

TJ Spoje Praha

30.03. - 31.03.



Další tipy, kam o víkendu s dětmi

 

Velikonoce v Muzeu Karla Zemana

Muzeum Karla Zemana

29.03. - 31.03.


 

Planeta Praha

CAMP – Centrum architektury a městské…

21.03. - 01.09.


 

WaterLand - cirkus na vodě

CityBee podporuje

07.03. - 07.04.






Nevybrali jste si?
Podívejte se na další pražské podniky, kam o víkendu zajít s dětmi


přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!