Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Je to cudný vstup na náš pražský gastro trh. Že by tichá voda břehy vymlela?

gastro | 30. 12. 2012

Na pražský gastronomický trh vstoupila restaurace Kalina Cuisine & Vins v Dlouhé a mně vrtá hlavou, proč tak cudně?

Napsal: Standa Sekyra (gastro kritik portálu CityBee.cz)

 

Proč není o podniku takové trojice zatím víc slyšet? Miroslav Kalina (ostřílený kuchař z top restaurací, který se také mihl v pořadu Kuchařská pohotovost), Jakub Přibyl (letos nejlepší sommeliér v ČR a třetí nejlepší sommeliér ve středoevropském klání v Budapešti, dále působil i ve Wine Food Market či Allegro - Four Seasons) a Vít Hepnar (spolumajitel gastroprovozů, také známý znalec a propagátor francouzských vín a gastronomie, člen představenstva vinařství Tanzberg).


Pravdou je, že Petra Pospěchová z Hospodářských novin jim, jako letos jediným, dala v recenzi 5 hvězdiček. Celkově ale zatím ticho po pěšině, i jejich webovky jsou spíše skromné a potřebují "vytunit". Komunikační boom zřejmě přijde po Novém roce a k tomu jim také můžeme pomoci my, budoucí spokojení hosté.

[%C5%A1neci.jpg]


Přečtěte si také:
Tenhle víkend? Jen silvestrovský warm-up...​
Svařák je věda, kam na ten nejlepší v Praze?
Kde můžete po novém roce opravdu zhubnout?
Kolik jazyků umíš… tolik jazyků umíš
 

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Vybrali jsme nejlepší zmrzlinárny v Praze, nejen v centru, ale i dál od řeky. Ochutnat můžete klasickou zmrzku, parlorky (tedy cookies se zmrzlinou) i lahodný sorbet.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!