Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Tipy týdne: Dobroty na špejli i cesta tajemnou džunglí

doporučujeme | 1. 1. 2017

Hned na začátku nového roku prostě musíte vyrazit do nově otevřených podniků - zvlášť když se jedná o takové pecky jako bistro Špejle nebo restaurace a music club 10HP. Až se nadlábnete, můžete se projet na bruslích nebo projít džunglí, která nikdy nespí.

FotorCreated%2844%29.jpgPondělí

Je libo jednohubku, sladký dezert nebo jinou malou dobrotu na špejli? Pak musíte vyrazit do nově otevřeného bistra Špejle v Jindřišské, kde si možná budete připadat trochu jako ve španělském tapas baru. A pozor, až budete odcházet, zaplatíte podle toho, kolik špejlí zbyde na vašem stole.

 

Špejle

V prosinci 2016 otevřené bistro nabízí jednohubky i dezerty na špejli....

Úterý

Úterý je posledním dnem, kdy se (zadarmo) sklouznete před Průmyslovým palácem. Ve středu už venkovní kluziště z Holešovic zmizí a vy se budete muset spokojit se zamrzlými loužemi nebo vyrazit na Kulaťák

 

Bruslení na Výstavišti

Výstaviště Praha

22.12. - 03.01.

V Rock Café bude až do konce ledna zdarma k vidění výstava autorky, která umělecky ztvárňuje skoro výhradně ženy. Z pláten na vás vykoukne 13 portrétů zpěvaček + 13 dalších obrazů ze zahraničních výstav. Vernisáž okoření koncert kapely Blastersex.

 

13laster 13itches

Rock Café

03.01. - 31.01.



Středa

Uprostřed týdne si můžete vyrazit z kopýtka v nově otevřeném music clubu v Rytířské. Kromě hudby tu servírují i skvělé italské jídlo, takže hladoví domů určitě nepůjdete. Jako specialitu tu například nabízejí metrovou pizzu.

 

10HP

Italský podnik, kde budete moc ochutnat nejen italské pokrmy a vína, ale také pravou...

pizza.jpg
Metrová pizza v nově otevřeném podniku 10HP.

Čtvrtek

V Kavárně co hledá jméno se sejdou vášniví cestovatelé Lubomír Chudoba a Petr Freimann a vezmou vás s sebou do Panamy a na Sibiř. Už teď (ještě než oba muži začnou vyprávět) můžete hádat, kolik kilogramů s sebou ponesete nebo na kolik medvědů cestou narazíte.

 

Cestování na lehko a na těžko aneb souboj kilogramů

Kavárna co hledá jméno

05.01. 18:30


 

P.S.: Ve čtvrtek taky vychází nový CityBeekend - tipy na nejzajímavější akce o víkendu v metropoli a  CityBeekend pro děti. Jestli je chcete dostat do mailu, zaregistrujte se. Je to samozřejmě grátis. ;-)

Pátek

Kdo by v lednu raději než na hory vyrazil do tepla, ale tak nějak na to nemá kačky, může se alespoň ohřát ve skleníku Fata Morgana v Botanické. Po setmění tu na všechny návštěvníky čekají drobné tropické žabky, tajemné osvětlení a především džungle, která nikdy nespí.

 

Džungle, která nespí

Botanická zahrada hl. m. Prahy

06.01. 18:00

14. ročník Rock Café Contestu, do kterého se ze základních kol probojovalo 5 kapel (Fall From Everest, Highstreet Hooligans, Lajna, M3TA (Třetí Meta), Two Finger Slide), jde do finále. Přijďte podpořit svého favorita, vstupné je jen pade.

Novinky v kinech:

V lednu může do kina celá rodina. Dámám doporučujeme La La Land plný písní nebo drama Paterson, pány zveme na Velkou čínskou zeď s Mattem Damonem a děti na animák Ozzy. A kdo si nevybral, ať mrkne sem.


Divadelní premiéry:

Vánoční dobroty dokousány? Pak je čas na komedii plnou kousavého humoru s názvem Když ptáčka lapají...

 

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!