Každý se o ně pokouší, ale málokomu se povedou.
Makronky jsou vysoká cukrářská škola a bez zvládnutí skvělé cukrářské techniky se vám prostě nepovedou. Pokud nebudete znát několik fíglů, makronky nebudou mít tvar, budou duté, nebudou vláčné a zároveň křupavé... Lektorka Helena Fléglová vám poradí a vyzkoušíte si, jak se pečou skvělé makronky.
Lektorka: Helena Fléglová - zakladatelka a lektorka HF Pastry Academy, členka Národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů ČR
Budeme péct makronky:
-
čokoládová (mléčná) ganache s maracujou
-
pistáciová ganache
-
ganache z hořké čokolády a malin
-
citrónová ganache se zeleným čajem
Jak se přihlásit?
Stačí vyplnit a odeslat online přihlášku a zaplatit fakturu, kterou Vám poté zašleme na e-mail uvedený v přihlášce. Po připsání částky na náš účet Vám pošleme e-mailem voucher, kterým se prokážete před začátkem kurzu v Národním zemědělském muzeu.
Platbu po jejím uhrazení není možné stornovat. Národní zemědělské muzeum si vyhrazuje právo kurz zrušit, v takovém případě budou všichni přihlášení účastníci informováni a všechny uhrazené platby budou zájemcům vráceny zpět na účet.
Potřebujete další informace?
Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.
Také by tě mohlo zajímat:
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.
Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.