Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
02
května

Zahájení 10. sezóny | Přístav 18600

Přístav 18600

zpět na výpis akcí
 
   

Oblíbená karlínská městská divočina vstupuje do své jubilejní 10. sezony. Těšit se můžete na pražské seskupení Rising Spirits.

Datum:02. 05. 24
Cena:od Zdarma
Čas:19:00 - 21:00
Kategorie: kultura|koncerty, hudba zábava| zábava - ostatní, gastro| bary a pivnice, občerstvení,

Oblíbená karlínská městská divočina, živý park a místo pro setkávání i útěk před ruchem velkoměsta letos vstupuje do své jubilejní 10. sezony. Buď u toho s námi!

Těšit se můžeš na funkovo-rapové-soul-reggae-afrobeaty pražského seskupení Rising Spirits.

RISING SPIRITS
Dali se dohromady na podzim roku 2014 v sestavě Asheema a Bob, Luke a Lukáš. U baskytary byl tehdy Mort, dnes už to je pár let Kubassa. V různých časových obdobích a etapách část z nich proplouvala i dalšími hudebními seskupeními. Tak ses s nimi mohl potkat třeba v Lion Taxi Service, Urban Bushman nebo Tribe Town.

Spojuje je láska k reggae s přesahem ke kořenům soulu, funku, rapu nebo afrobeatu, odkud čerpají inspiraci. Největší navigátor jejich tvorby ale stále zůstává Bob Marley. Takže pokud jej v jejich hudbě slyšíš, nezdá se ti to. Dlouhá léta se věnují studiu jeho písní, zvuku a postupně odkrývají genialitu skrývající se za Marleyho hudbou, kterou se snaží přenést do své tvorby. První koncert Rising Spirits se odehrál symbolicky 5. února 2015 u příležitosti nedožitých sedmdesátin Boba Marleyho.

Něžnost zpěvačky, brutální tvrdost bubeníka, precizní pracovitost basáka… kontrasty, které tě nenechají chladným.

Přístav 18600
Tel: 602 306 123
Za Karlínským přístavem
Praha, 18600
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: