Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
23
května

Běh pro Paměť národa - každý sám a přitom spolu

Paměť národa

zpět na výpis akcí
 

Poběžte jen tak pro radost, „za všechny co pomáhají“ nebo další hrdiny, kdekoli v ČR nebo v zahraničí, raději v potřebné vzdálenosti od ostatních.

Datum:23. 05. 20
Čas:06:30 - 23:00
Kategorie: sport|běh a kolo, Benefiční

Na tento běh není žádná oficiální registrace, nic se za něj neplatí. Ale pokud budete chtít, můžete vaším květnovým během podpořit Centrum pomoci Paměti národa zde.
Je to náš velký aktuální projekt, v němž pomáháme pamětníkům-seniorům. Částka je čistě na vás, za jakoukoli pomoc budeme vděční. Děkujeme!

A i při květnovém běhu si chceme připomenout hrdiny - ty minulé i současné! Běžet můžeme za sestřičky a doktory, záchranáře, za všechny, co šili roušky…Ale běžet můžete tradičně i za ty, kteří se statečně chovali v minulosti – za letce RAF, odbojáře, pétépáky, politické vězně…Nebo běh věnovat vašemu dědečkovi, který je pro vás vzorem. Je to na vás, komu svůj běh věnujete!

A když už nemůžeme běžet spolu, spojíme se v myšlenkách a on-line! Budeme rádi, když na sociálních sítích budete sdílet vaše fotky nebo videa z tohoto běhu nebo klidně i z tréninku.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: