Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

CityBeekend: Polibte svou čarodějnici

doporučujeme | 29. 4. 2016


Celovíkendový čáry máry tip: Čeká nás víkend plný kouzel. V sobotu vzplanou ohně a upálí všechny nevzhledné babice a špekáčky neopatrných táborníků. V Praze budé pálení čarodějnic probíhat tradičně ve velkém na Ladronce nebo ve Žlutých lázních, ale i na 20 dalších místech. V neděli pak naplno ukáže svou čarovnou moc láska. Takže hurá pod nejbližší kvetoucí třešni!

newsletter2/18_uvod.jpg
Víkend plný čarovné moci.

Pátek večer
S příchodem května je tradičně spojený nejenom líbací první máj, ale také studentský majáles. Na tom pražském zahrají největší esa české hudební scény, bohužel pokud nemáte lístek, tak na místě ho neseženete. Máj konečně rozehřál i Stalina. Do nové sezóny vstupuje za doprovodu dobré hudby a dobrého jídla. A nefalšovaný zápar v pátek zažijete i na Balkan Bashavel v Radlické  (přečtěte si rozhovor s DJ Kubou Kmošenou).

newsletter2/majales.jpg
Majáles není jen o hudbě, ale také o korunování krále a miss.

Sobota
Další jarní come back hlásí Tiskárna na vzduch ve Stromovce. Hned přes plot, na holešovickém výstavišti, se budete moci projíst Asií na Asian Festu. A jedna z vietnamských delikates – bageta Bánh mí – bude v hlavní roli prvního jarního brunche na Plechárně.
 
Neděle
Až strávíte Asii, vydejte se na veggie trhy na Náplavce. Nebo oslavte svou lásku k pivu na Prvním Pivním Máji. Hlavně se ale nezapomeňte líbat. Dostatek rozkvetlých stromů najdete příznačně ve Stromovce, navíc si tam můžete rovnou zaběhnout párový Love Run. Nebo se jděte muckat do kina. V Cinema City zaplatíte za lístek jen 50 Kč.

newsletter2/veggienaplavka.jpg
Nejširší nabídku vegan pochoutek v ČR slibuje akce Veggie Náplavka.

Pro děti
Nic než pálení čarodějnic tento víkend děti nezajímá. Začněte proto už v pátek přípravným sletem čarodějnic v rámci letošního Vyšehraní. V sobotu už naostro například na Chodovské tvrzi se storytellingem, famfrpálem nebo zahradničením s Kozou. Šlechtovka si připravila například hod ropuchou, strašidelný bowling nebo hrad pro nevyskákané.

 

news

Město je nejkrásnější ze střechy! Festival Rooftop se blíží
Kámoška je „Bride to be“. Kam na rozlučku?
Velký nápojový slovník aneb Není cider jako cidre
Vytuňte si kola cyklovychytávkami

víkend  

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!