Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Kámoška je „Bride to be“. Kam na rozlučku?

doporučujeme | 21. 4. 2016

V květnu do toho praští jen ti nejodvážnější, ale v červnu už to propukne naplno. (Před)svatební šílenství je tu a my víme, kde uspořádat tu bezva úžasnou nezapomenutelnou a nejvíc cool rozlučku, na kterou bude kámoška ještě dlouho po svatbě vzpomínat. 

Autorka: Petra Müllerová

fotonevesta.jpg

Relaxace a rozmazlování

Nevěsty „stresařky“, které poslední rok nemyslí na nic jiného než na svatbu, vezměte jednoznačně do sauny, vířivky nebo na masáže, aby si před velkým dnem pořádně vydechly. Privátní wellness v Chateau St. Havel takovou rozlučku zařídí a postará se i občerstvení.

+ Vstup do welness zón je pro nevěstu zdarma.
+ Po relaxaci možnost přespání ve čtyřhvězdičkovém hotelu.
- Poněkud vyšší cena.

sauna.jpg
Infinit Krč - Wellness na zámku

Tour de bar

Tak tohle je klasika. Zajít do restaurace, dát si něco dobrého a pak popíjet až do bílého rána. Pokud ale nechcete zapadnout hned do první putyky a pak zažít zklamání, doporučujeme následující podniky: Black angel's bar, který je ve stylu prohibičních podniků 30. let nebo Jewel Café Bar ozdobený více jak 10 000 krystaly.

Pít i tančit zároveň můžete v  cocktail & music baru Jo´s Garáž, kubánském coctail baru & music restaurantu v koloniálním stylu staré Havany La Bodeguita Del Medio  nebo v Hangaru s bezva barmany. Karaoke doporučujeme v našem oblíbeném baru La Loca.

+ Téměř 100% jistota pořádné párty. Proveditelné za každého počasí.
- Nedostatek soukromí.

blacksangel2.jpg
Black angel's bar

Romantika na vlnách

Zakouřenému prostředí v restauracích, hluku a otravným opilým pánům se vyhnete, pokud uspořádáte rozlučku na parníku. Čekat naopak můžete krásné pohledy na Prahu, neomezenou konzumaci nápojů nebo chutné občerstvení.

+ Soukromí a zajištění doprovodných služeb jako je pánský striptýz, doprava k lodi limuzínou...
+ Možnost využít šikovnou kalkulačku. Hned tak zjistíte, kolik vše bude stát a zároveň si vlastně sestavíte vlastní plavbu na míru.
- Za deštivého nebo chladného počasí si plavbu tolik neužijete.

plavba2.jpg
Plavbomat.cz

Poslední vyskočení z kopýtka

Jestli je kámoška sportovkyně, pravděpodobně ji víc než tour de bar potěší čas strávený v JumpParku na trampolínách. Objednat můžete nevěstě i asistenčního trenéra (Davida, Jakuba nebo Tondu), který ji naučí i nějaké ty akrobatické kousky.

+ Do trampolínového parku v pohodě dostanete i nevěstiny kámošky, které sportu příliš neholdují. 
+ Pro skupiny 10 a více skákajících nabízí JumpPark slevu (135,-Kč/osoba).
- Nevěsta bude muset být na své rozlučce v teplákách.

jump.jpg
JumpPark

Sexy a hravě u tyče

Pokud kámoška není zrovna prototyp introverta, zajděte do studia Destiny na pole dance. Naučí vás tu sexy (ale nikoliv složitou) choreografii, u tyče vás vyfotí profesionální choreograf a chybět nebude ani malé občerstvení.

+ Na místě budou k zapůjčení různé sexy kostýmky.
- Jedná se spíše o zábavu než o trénink a regulérní pole dance.

Beznazvu%2815%29.jpg
Studio Destiny

Večeře na nahém těle pro odvážné nevěsty

V jednom ze champagne roomů klubu Goldfingers vám naservírují jídlo nikoliv na talíři, ale na nahém těle jednoho z tanečníků. Zda si zvolíte sladkou nebo slanou variantu, je jen na vás.

+ Netradiční zážitek.
- Velké riziko, že budoucí nevěsta z rozlučky uteče, až se dozví, co ji čeká.

goldfingers.jpg
Goldfingers Prague

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!