Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
30
dubna

Asian Food & Culture Fest 2016

Výstaviště Praha

zpět na výpis akcí
 

Připojte se a zažijte s námi kulinářské a kulturní dobrodružství napříč celou Asií - možnost je hned za vašimi dveřmi! 

Datum:30. 04. 16
Čas:10:00 - 21:00
Kategorie: zábava|zábava - ostatní, gastro| festivaly

Pojďte si s námi užít to nejlepší z asijské kuchyně. 

Výběr bude opravdu veliký a nebudete mít problém najít vaší oblíbenou asijskou pochoutku a nebo objevit nové skvělé chutě. 

Nabídneme vám široký sortiment potravin a klasických jídel z celého Dálného východu a samozřejmě nebudou chybět ani exotické koktejly a drinky! AsianFest bude vaše brána do světa mimořádných chutí a vůně.

Podmanivá hudba, představení, workshopy a hlavně skvělé jídlo bude reprezentovat kulturní bohatství asijského kontinentu. Skvělá atmosféra je zaručena!! Tak se přijďte dobře najíst a pobavit.

Nezapomeňte sledovat všechny aktualizace na našich stránkách ať víte co se děje a staňte se součástí tohoto dobrodružství!

 

Výstaviště Praha
Tel:
Výstaviště 67
Praha 7
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: