Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Divadlo Procity

Praha 6, Srbska 1, 16000

zpět na výpis
 
Divadlo Procity

Nezávislé zážitkové divadlo s vášní pro současnou dramatiku. Posouváme magický divadelní svět do jiné dimenze, za hranu očekávání.

Telefon:732448729
Kategorie: kultura|divadla

Při realizaci našich inscenací nezůstáváme na povrchu, ale sestupujeme až na dřeň lidské psychiky. Spojením současné dramatiky se zážitkem stíráme přechod mezi realitou a fikcí.

Představení, která uvádíme jsou skutečným zážitkem. Nebojíme se ukázat to, před čím ostatní zavírají oči. Nebojíme se říci to, co mnozí nechtějí slyšet. Ukazujeme realitu takovou, jaká je. Témata, která „hýbou“ českou společností jsou nám vlastní.

Svou tvorbou upozorňujeme na nekonečné množství společenských masek, které všichni nosíme.  Tušíte, co všechno se za nimi může skrývat?

City a emoce mají v naší tvorbě velký prostor.

Zajímají nás emočně vyhrocené příběhy, které jdou až na dřeň lidské psychiky. Nebojíme se ukázat to, před čím ostatní zavírají oči. Nebojíme se říci to, co mnozí nechtějí slyšet. Ukážeme vám realitu takovou, jaká je.

Máte odvahu Procit-nout s námi?

Srbska 1
Praha 6, 16000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: