Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
17
září

Vyprávění příběhů u ohně

Cross Club

zpět na výpis akcí
 

"Příběhy jsou všude kolem nás, stačí jen vědět, kde je hledat!"

Datum:17. 09. 19
Cena:Zdarma
Čas:21:00 - 22:30
Kategorie: zábava| poznání|

Každé druhý úterní večer bude před Crossem zasvěcen ohni, jenž se rozhoří se západem slunce. Těsně po západu se pak můžete těšit na podmanivé vyprávění příběhů, které si nosíme zakořeněné hluboko v nás.

Oheň je mystickým časoprostorem, který nás spojuje. Večery u ohně jsou příběhem samotným, ale zároveň jsou i nekonečnou inspirací podněcující naši fantazii. Skupina zkušených vypravěčů se s vámi setká, aby vám předali intenzivní zážitek z tohoto téměř opomenutého umění.

Vstup: ZDARMA

28. 05. Justin Svoboda
11. 06. Markéta Holá a Pírko 
25. 06. Markéta Holá
09. 07. Eva Burešová 
23. 07. Dominika Šindelková
06. 08. Věra
20. 08. Eva Burešová
03. 09. Justin Svoboda
17. 09. Pírko
01. 10. Kolektiv Storytelling CZ

Storytelling je ve zkratce řečeno vyprávění příběhů. Je to návrat a znovuobjevování hluboce zakořeněné tradice vyprávění. Je to ta nejpřirozenější lidská činnost i umění zároveň. Dějiny lidského rodu můžeme číst jako jedno velké vyprávění, ale těžko je převyprávíte dítěti před spaním. A o to právě jde.

Cross Club
Tel: 736535010
Plynární 23
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: