Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
27
dubna

Workshop: Sebepéče a odborná pomoc

Přestupní stanice

zpět na výpis akcí
 

Setkání povede Lucie Brandtlová, sociální pracovnice, case managerka, absolventka programu Základní krizová intervence (Remedium),...

Datum:27. 04. 19
Cena:Zdarma
Čas:15:00 - 17:00
Kategorie: zábava| poznání| lifestyle|

 

Workshop: sebepéče a odborná pomoc /Měsíc duševního zdraví vol.2

Každý se na své životní cestě potká s nějakou nesnází, která s sebou nese i potenciál k osobnostnímu růstu. Každý někdy potřebuje pomoct, přesto na vyhledání odborné pomoci zůstává stigma. Společně můžeme tato témata otevřít a mluvit o otázkách týkajících se sebepéče, duševního zdraví a vyhledání odborné pomoci, pomoci blízkému i toho, co pomáhá a nepomáhá směrem k řešení. Nepůjde o žádné návody „jak na to“, ale spíše o společné hledání, získávání informací a inspirace.
Aktivita účastníků je vítaná, nicméně míra účasti je zcela na vás.

Setkání povede Lucie Brandtlová, sociální pracovnice, case managerka, absolventka programu Základní krizová intervence (Remedium) a frekventantka psychoterapeutického výcviku zaměřeného na trauma v Rafael Institutu. Dlouhodobě se zabývá tématy poruch příjmu potravy a body positivity.
Beseda nenahrazuje odbornou pomoc.

Kapacita je omezena na 15 lidí, pro účast se nám hlaste do zpráv na https://www.facebook.com/prestupnistanice/.

Vstupné dobrovolné (doporučená částka 100,- pokryje náklady na jeden večer)

https://www.facebook.com/events/1206409606150233/
-------------------------------------------------------------------------------------------
Přestupní stanice je sociální podnik zaměstnávající lidi bez domova. Každý měsíc veřejnosti představujeme vybrané téma formou přednášek, promítání, debat nebo workshopů.

Přestupní stanice
Tel: https://www.facebook
Chelčického 17
Praha 3, 13000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: