Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
18
května

Army den 2024

Atrium Flora

zpět na výpis akcí

Kromě toho nejzajímavějšího, co nabízí armádní technika a výzbroj, se můžete těšit také na bohatý doprovodný program.

Datum:18. 05. 24
Cena:Zdarma
Čas:09:00 - 18:00
Kategorie: zábava|zábava - ostatní, poznání| ostatní, pro děti| S tatínkem

Uběhl rok a můžete se opět těšit na Army den, který již posedmé proběhne v Atriu Flora a přilehlém okolí. Akce se uskuteční v sobotu 18. května od 9 do 18 hodin. Kromě toho nejzajímavějšího, co nabízí armádní technika, výzbroj a výstroj, se můžete těšit také na bohatý doprovodný program, který si užije celá rodina. Událost jsme pro vás připravili ve spolupráci s Armádou České republiky, Hradní stráží i Vojenskou policií.

PRO DĚTI I DOSPĚLÉ

V polovině května se Atrium Flora i přilehlé okolí promění ve vojenskou základnu. Malí i velcí návštěvníci se budou moci na vlastní oči přesvědčit, jak vypadá a funguje nejmodernější a nejzajímavější výbava naší armády. Navštivte nás s celou rodinou a užijte si příjemné chvíle s vojáky.

Hlavním lákadlem Army dne v Atriu Flora bude rozhodně vojenská technika. Tu totiž jen tak na ulici nepotkáte. Těšit se můžete na obrněný transportér Pandur, samohybnou kanonovou houfnici Danu nebo obrněné kolové vozidlo TITUS. Jednou ze specialit letošního programu bude mimořádný průlet vrtulníku Mi-17.

NA VLASTNÍ KŮŽI

Jestli raději zkoušíte věci na vlastní kůži a role pozorovatele vás moc neláká, můžete využít airsoftovou střelnici v prostoru obchodního centra. Zde si vyzkoušíte, jaké to je zamířit na terč a trefit cíl.

Na ty z vás, které láká kariéra profesionálního vojáka se těší armádní náboráři, kteří návštěvníkům představí možnosti uplatnění v ozbrojených silách, studium na vojenských školách, službu v aktivní záloze i účasti na dobrovolném vojenském cvičení. Zájemci si dokonce budou moci otestovat svoji fyzickou zdatnost.

Atrium Flora
Tel: 255 741 712
Vinohradská 151
Praha 3, 130 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: