Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
20
dubna

Chilli Play Party vol.6

Chilli Studio

zpět na výpis akcí
 

Vernisáž obrazů "Eat me out", Autorské čtení poezie autorky Adély Víty a představení značky kožených doplňků - Vlčí Doupě

Začátek:20. 04. 24
Konec:21. 04. 24
Cena:od 200 Kč
Čas:18:00 - 00:00
Kategorie: zábava| poznání| lifestyle|Relax, Vztahy a sex

Na dubnové akci nás poctí svou návštěvou Květinka, která za námi přijede až z daleké Karviné. Zahájí večer vernisáží svých obrazů s názvem “Eat me out”.

“Věnuji se každýmu tvoření, které mi někdo postaví před nos, nejvíce teda vkládám energii do malování. Malování a tvoření celkově se věnuji už od malička ale až v posledním roce či dvou do toho dávám více úsilí.
Miluju malovat protože se snažím zachytit něco, co je v mých očích krásné, zajímavé, zvláštní a nebo se snažím vytvořit něco totálně debilního.
Tenhle výběr obrazů se nejvíce klání k erotice a kinky věcem, protože sex a lidský tělo je vtipný, krásný, je to umění a mě baví snažit se to zachytit.”

Dalším hostem našeho eventu je značka Vlčí Doupě (vlcidoupe.eu).

“Jsem nadšený tvůrce, který se nebojí ponořit do světa ruční práce a lásky k detailům. Každý šev, každý steh, každá kousek kůže sebou nese mojí vášeň a oddanost řemeslu. Moje dílna není jen místem práce, je to místo, kde se rodí osobní příběhy. Každý výrobek, který opouští moje ruce, je unikátním spojením mých snů a vzpomínek na moje začátky.”

A v neposlední řadě na nás čeká mladá autorka – Adéla Vita.

“Jsem Adéla, je mi 22 let a bydlím v Praze. Odmala jsem ráda četla a psala, letos jsem vydala svou první publikaci básní o hraniční poruše osobnosti, o závislosti, o lásce, lidech, prostě o životě holky s nemocnou hlavou. Skládání básní se pravidelně věnuji od 16 let, kdy tak nějak začlo to dospívání, při kterém se vám obrátí svět vzhůru nohama. Od té doby jsem klidnější a vyrovnanější a mé básně promyšlenější bez jednoduchých rýmů, zato plné metafor a hrátek se slovy.”

Harmonogram 20.4.2024

18:00 Otevření prostorů
’19:15 Zahájení večera vernisáží “eat me out”
19:40 Vlčí doupě – představení značky
20:30 Autorské čtení Adély Víty


Pravidlo k tomuto večeru:
Během eventu, platí pro návštěvníky úplný zákaz fotografování. K dokumentování večeru využíváme naše akreditované fotografy, jejichž fotografie zveřejnujeme co nejdříve po konání akce.

!!! Po posledním vystoupení je otevřen prostor pro vlastní vázání a hraní !!!

Registrace:
Pokud máte zájem se zúčastnit, prosíme o úhradu vstupného 200,- na b.ú. 2501430905/2010.
Do předmětu své jméno a příjmení, které sdělíte poté při vstupu.
Kapacita 35os.
Vstupné na místě poté 300kč

Děkujeme a budeme se těšit!

Po celou dobu plně k dispozici bar s příjemnou obsluhou
Přejeme příjemnou zábavu!

I nadále nás sledujte na IG nebo FB Chilli Studio
https://www.instagram.com/chilli_studio_cz/
https://www.facebook.com/ChillistudioPraha

Chilli Studio
Tel: +420 722 068 519
Thámova 396/1
Praha 8, 18600
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: