Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
30
března

Velikonoce v The Playground

The Playground

zpět na výpis akcí
 
     

Největší zábavní rodinné centrum v Praze, které propojuje hračky, atrakce a aktivity pro veřejnost pořádá svou letošní první akci!

Datum:30. 03. 24
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 18:00
Kategorie: zábava| lifestyle| pro děti|Hry, Zábava

Koncem loňského roku proběhla na adrese Na Příkopě 14 změna obchodní značky a koncept The Playground již hrdě vítá své zákazníky – děti, teenagery i dospělé – každý den od 10:00 do 20:00.

Kromě širokého výběru sortimentu od hraček a kosmetiky po dárkové nebo sběratelské předměty nabízí tento prostor hlavně zábavu pro každou věkovou kategorii.
V prvním patře naleznete Arkádovou hernu, arénu Lasergame a jedinečný Motýlí dům, tropický ráj s více než 500 živými, poletujícími motýli. V přízemí na vás čeká pravý benátský kolotoč a neopakovatelná virtuální realita, která pohltí všechny vaše smysly.

Návštěva The Playground je vždy výborný nápad, zejména pokud trávíte velikonoční prázdniny v Praze! Již nyní se můžete zúčastnit hledací hry, při které pátráte po jednotlivých plyšových kamarádech populární značky Squishmallows, a pokud správně zapíšete všech 5 jmen, odměnou je jízda na kolotoči zdarma.

Přímo na Bílou sobotu, 30.3. je pro vás navíc připraven celodenní program s kreativními dílničkami, kde můžete malovat vajíčka, tvořit figurky a zdobit čelenky. Vše vám zůstane na památku. A aby se zabavily i akční děti, přímo v atriu bude od 10:00 do 18:00 probíhat výuka jízdy na mechanických koníčcích spolu se soutěžními úkoly, při jejichž splnění vás odměna nemine.


Nenechte si ujít Bílou sobotu ve stylu The Playground, Na Příkopě 14!

The Playground
Tel: +420 734 447 652
Na Příkopě 14
Praha 1
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: