Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
16
března

Velikonoční trhy

Trhy Praha

zpět na výpis akcí
 

Jedinečné Velikonoční trhy v Praze.

Začátek:16. 03. 24
Konec:07. 04. 24
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 22:00
Kategorie: kultura| zábava| gastro|

Přijměte pozvání do srdce Prahy na tradiční Velikonoční trhy na Staroměstské a Václavské náměstí, kde se rozprostírá pohádka, jež vás zavede do světa plného jarních barev, vůní a tradičních zvyků.

VELIKONOČNÍ TRHY
Kouzlo jara v každém kroku. V desítkách prodejních domků na vás čekají ručně vyráběné dekorace, výrobky z přírodních materiálů, keramika, ale i tradiční české velikonoční pomlázky. Nechybí ani bohatá nabídka gastronomických specialit lákajících k ochutnávce. Od voňavých mazanců, přes sladké trdelníky, křupavé perníčky, až po šťavnaté klobásy a české pivo. Přijďte si pro jarní inspiraci a nechte se pohltit atmosférou plnou vůní a barev.

JEDINEČNÁ ATMOSFÉRA
Ponořte se do čarovné atmosféry plné vůní a barev. Na Velikonočních trzích se snoubí lidové tradice s moderním ruchem města. V srdci historického centra, mezi architektonickými skvosty, zažijete neopakovatelné chvíle plné radosti a předjaří. Nechte se unést melodickými tóny lidových písní, omamnými vůněmi a veselým švitořením lidí kolem vás. Velikonoční trhy jsou místem setkávání, odpočinku a zábavy pro celou rodinu.

ŽIVÁ VYSTOUPENÍ
Pod bohatě nazdobenou břízou zažijete každý den folklórní svátek. Roztančené kroje, živá hudba a tradice, které se udržují po generace, přináší jedinečný zážitek pro všechny věkové kategorie. Nechte se vtáhnout do víru veselí a oslavte příchod jara s námi!

Trhy Praha
Tel:
Staroměstské náměstí
Praha
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: