Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
24
dubna

Radim Vizváry: Sólo

Mime Prague

zpět na výpis akcí
 

Best of z pantomimické tvorby Radima Vizváryho, který za toto představení získal Cenu Thálie 2016.

Datum:24. 04. 24
Cena:390 Kč
Čas:19:00 - 20:30
Kategorie: kultura|divadla, ostatní zábava| poznání|

Deset milníků pantomimy v podání předního českého mima Radima Vizváryho. V 90 minutách představí pestrou škálu odstínů tohoto žánru. Od klasické pantomimy k butó, od fyzické komedie až po současné mimické divadlo. Tradice, poetika, groteska, extravagance i lyrika.

Budete se smát i brečet a to bez jediného Radimova slova – k jeho umění totiž nejsou potřeba. Vyjadřuje se čistě tělesně a organicky propojuje pohybovou virtuozitus přesvědčivým herectvím.

Sólo Radima Vizváryho je dechberoucí podívaná vhodná jak pro milovníky pantomimy, tak pro diváky, kteří se s ní setkávají poprvé.

Radim Vizváry za mimořádný jevištní výkon v inscenaci Sólo získal Cenu Thálie 2016 v kategorii Balet, pantomima a jiný tanečně-dramatický žánr.

Koncept, režie a hraje: Radim Vizváry
Výprava: Jozef Hugo Čačko
Light design: Karlos Šimek, Hugo Hejzlar 
Produkce, PR, booking: Ilona Š. Hájková

Švandovo divadlo
Tel: 604 969 724
Štefánikova 6/57
Praha 5, 150 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: