Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
29
března

Techtle Mechtle - Dokud nás smrt nerozdělí

Divadlo Broadway

zpět na výpis akcí
 

Travesti skupina Techtle Mechtle si tentokrát ve svém pořadu posvítí na to, jak vypadá takové manželství po 30 letech pod jednou střechou.

Datum:29. 03. 24
Cena:od 490 Kč
Čas:19:00 - 21:00
Kategorie: kultura|ostatní, zábava| zábava - ostatní

"V dobrém i ve zlém, dokudnás smrt nerozdělí..." Tuhle větu řekla minimálně jednou za život snad většina z Vás. Ti odvážnější i vícekrát. Travesti skupina Techtle Mechtle si tentokrát ve svém pořadu posvítí na to, jak vypadá takové manželství po 30 letech pod jednou střechou. Jediná dcera už odrostla a z počátečního zamilování a okouzlení jste se už dávno probudili. Život a manželství jsou zkrátka boj a vyhrát musí v ideálním případě oba.
Divadelní show, ve které se místy budete cítit jako u Vás doma v obýváku, míří do našeho města. Muzikálovo-taneční, divadelní představení, ve kterém uvidíte za jeden večer zhruba 80 kostýmů, propracované taneční choreografie a vtipné scénky z manželství, které píše sám život.
Skupina Techtle Mechtle připravuje každý rok nové představení, které je vždy jejich vlastní tvorbou, a to od návrhu kostýmů, výpravné jevištní scény, paruk, dekorací až po samotný scénář celého představení. Pánové Lukáš, Martin, Nikolas a Saša se svou posádkou míří za Vámi!
Show této skupiny ve většině měst bývá vyprodána i několik měsíců dopředu a za poslední roky se těší na poli české divadelní scény stále větší oblibě.

Divadlo Broadway
Tel: 225113311
Na Příkopě 31
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: