Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
26
května

Prosecco Fest

Občanská plovárna

zpět na výpis akcí
 
Tip

Oslava italského šumivého vína a dobrého jídla z různých regionů slunné Itálie, to vše za zvuků hudby doplněné víny vinařství SERENA.

Začátek:26. 05. 23
Konec:27. 05. 23
Cena:od 390 Kč
Čas:00:00 - 00:00
Kategorie: kultura|koncerty, hudba, gastro| vinárny, festivaly

Oslava italského šumivého vína a dobrého jídla z různých regionů slunné Itálie, to vše za zvuků hudby doplněné víny od jednoho z největších italských producentů Prosecco vinařství SERENA. V rámci odpoledního programu budete mít možnost vychutnat si Prahu z hladiny řeky během projížďky lodí po Vltavě.

Celým festivalem nás provede jako moderátor člen skupiny DaMiChi Davide Mattioli.
Děti do 12ti let (včetně) mají v doprovodu rodičů vstup na akci ZDARMA.

Pátek 26.5.2023
Vrcholem pátečního programu bude jediný koncert Michala Davida v Praze v tomto roce! Česká megastar, nestárnoucí hity a skvělá show, tohle si nemůžete nechat ujít! Po zbytek dne nás na vlnách italských hitů poveze DJ.

Sobota 27.5.2023
V sobotu se můžete těšit nejen na vystoupení Davide Mattioliho se svou kapelou, ale i na celodenní hudební pohodu plnou italských hitů od našeho DJ, který roztančí parket v party zóně.

Občanská plovárna
Tel: 257531451
U Plovárny 1
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: