Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
17
března

The Prague Burlesque Show Gangster of Love

ROYAL Theatre & Club Chic

zpět na výpis akcí
 

Návštěvníky čeká nevšední podívaná – zažijí atmosféru zakouřených kabaretů, ve společnosti zpěváků a exotických tanečnic.

Datum:17. 03. 23
Cena:od 490 Kč
Čas:21:30 - 23:00
Kategorie: kultura|divadla, ostatní, zábava| zábava - ostatní

Sonny Vargas provede světem estrády. Bombshell Miss Cool Cat nechá diváky potit slzy radosti. Coca Valente jim rozpálí srdce, tajemna Yazz udělá akt lásky. Janny Jill je drag supervaganza a Monina je taneční královna spolu s Ritzy Dancers.

Podstata burlesky je humor a parodie, neboli humoreska a groteska. Mohutný návrat, který Burlesque v současnosti ve světě prožívá, naznačuje, že jisté hodnoty z přelomu 19. a 20. Století začaly opět v lidech rezonovat.

Vtipné, rajcovní, zábavné, originální, nezbedné, velkolepé, uvolněné, koketní, do varu vyvolávající a nutící řvát bezbřehým nadšením!

Dresscode – účastníci by se měli obléct uvolněně, sexy a elegantně.
U nás na baru můžete zaplatit platební kartou.

ROYAL Theatre & Club...
Tel: 224 211 444
Vinohradská 48
Praha 2 Vinohrady, 120 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: