Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
12
července

Walter Seyfarth

Classical Movements

zpět na výpis akcí
 

Na již čtvrtou sezónu festivalu Prague Summer Nights, opět přijede pan Walter Seyfarth , klarinetista Berlínské filharmonie.

Datum:12. 07. 18
Cena:od 190 Kč
Čas:19:30 - 21:00
Kategorie: kultura|koncerty, klasika

Seyfarth vůbec poprvé zahraje klarinetový koncert W.A. Mozarta v A-dur ve Stavovském divadle, kde tento kousek zahrál premiérově v roce 1791 vídeňský klarinetista Anton Stadler. V ramci tohoto koncertu take zazni Beethovenova 5. a nejznamejsi symfonie.

Od svého vstupu do Berlínské filharmonie v roce 1985 pracoval klarinetista Walter Seyfarth s předními světovými dirigenty, mezi nimiž byli Herbert von Karajan, Leonard Bernstein, Lorin Maazel, Daniel Barenboim, Claudio Abbado a Simon Rattle. Seyfarth je zakládajícím členem kvintetu Berlínský filharmonický větrný kvintet. W. Seyfarth vůbec poprvé zahraje klarinetový koncert W.A. Mozarta v A-dur ve Stavovském divadle.

Od svého vstupu do Berlínské filharmonie v roce 1985 pracoval klarinetista Walter Seyfarth s předními světovými dirigenty, mezi nimiž byli Herbert voň Karajan, Leonard Bernstein, Lořin Maazel, Daniel Barenboim, Claudio Abbado a Simon Rattle. Seyfarth je zakládajícím členem kvintetu Berlínský filharmonický větrný kvintet. 

Program:
Mozart - koncert pro klarinet v A dur, k. 622
Beethoven - symfonie c. 5 v C moll, op. 67
 

Classical Movements
Tel:
Stavovske divadlo
Praha, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: