Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Classical Movements

Praha, Stavovské divadlo, 110 00

zpět na výpis
   
Classical Movements

Prague Summer Nights presents exciting performances in Prague's Estates Theatre!

Kategorie: kultura|klasika, hudba

 

Festival Prague Summer Nights debutoval v roce 2015. Pod záštitou společnosti Classical Movements umožňuje začínajícím mladým profesionálům ve světě opery a orchestru vystoupit na historicky významných místech Evropy a nabízí plně nastudované operní inscenace, orchestrální představení, koncerty komorní hudby, a dokonce i kabaretní vystoupení.

Členové orchestru pocházejí ze špičkových konzervatoří a univerzit, včetně The Juilliard School, Eastman School of Music, Royal Conservatory of Music a mnoha dalších. Účastníci orchestrálního programu se zaměřují také na studium opery. Třicetidenní festival nabízí 18 představení, koučování, mistrovské kurzy, lekce a možnosti kariérního rozvoje pro jeho účastníky. V minulých programech se uskutečnila vystoupení ve slavném Stavovském divadle, Rudolfinu a Smetanově síni v Praze. V roce 2017 festivalový orchestr poprvé vycestoval do Salcburku, kde vystoupil v Große Saal v Mozarteu. Ve dnech 13. a 16. července 2023 se vrací do Stavovského divadla v Praze, kde uvede plně inscenovaná představení Figarovy svatby a Dona Giovanniho.

Stavovské divadlo
Praha, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: