Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
20
července

Galerie Fasáda zrcadlí štěstí

SmetanaQ

zpět na výpis akcí
 

Výstava Zrcadlit štěstí, kterou tvoří kolekce velkoformátových portrétů od filmaře Jakuba Jahna, zachycuje známé i blízké tváře.

Začátek:20. 07. 23
Konec:20. 02. 24
Cena:Zdarma
Čas:00:00 - 23:59
Kategorie: kultura|design, galerie

Pražská galerie Fasáda, tedy outdoorový výstavní prostor domu SmetanaQ, otevírá výstavu Zrcadlit štěstí. Autorem kolekce velkoformátových portrétů je filmař Jakub Jahn, který se zajímá o pozitivní psychologii. Do okenních torz galerie Fasáda rozmístil 14 veřejně známých, nebo jemu blízkých tváří zachycených v okamžiku, kdy lidé prožívali silné emoce při sledování pozitivních videí. Všem promítl stejnou sekvenci, kdy se k sobě lidé zachovali hezky nebo si projevili laskavost. Vedle známých tváří, jako je konceptuální umělec Jiří Kovanda, MMA zápasník Jiří Procházka, se objevují tváře prodejce Nového prostoru a také blízkých, včetně manželky. Výstava na fasádě bude k vidění až do 20. února příštího roku.

Galerie Fasáda
Tel: 724 575 485
Divadelní 334
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: