Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
05
srpna

PIO Dynamo 3

Alfred ve dvoře

zpět na výpis akcí
 

Pražský improvizační orchestr již podruhé v Alfredu ve dvoře připravil dvoudenní přehlídku hudby a performance. Každý večer jiná skladba a jiny host.

Začátek:05. 08. 22
Konec:06. 08. 22
Cena:od 150 Kč
Čas:19:00 - 22:00
Kategorie: kultura|ostatní, hudba

Pátek 5. srpna

White Wigwam / A1
Projekt White Wigwam, jehož jediný protagonista Martin Sýkora dříve působil mimo jiné ve skupinách Kaspar von Urbach nebo Rouilleux, je založen na pomalé, soustředěné práci s modulárním syntezátorem. Bez ohledu na to, jestli jsou jeho kompozice tanečnějšího rázu nebo setrvávají v potemnělé zádumčivosti, základním stavebním kamenem zůstává strojový industriální puls, kterému se těžko odolává, protože člověk je z určitého hlediska také jenom stroj.

A1 je live VJ projekt Evy Krhutové, dříve vystupující pod pseudonymy jako eF, F, F.K., zakládající členky labelu Antimother a dvoučlenného kolektivu 1a1. Autorka videoklipů či živých vystoupení pro spřízněné projekty, například, Lightning Glove, Sister Body, False Trance, Rouilleux či White Wigwam.

Sobota 6. srpna

Poisonous Frequencies
Rakousko-české trio, hrající improvizovaný noise rock, ve kterém Petr Vrba objevuje možnosti elektrifikované trubky převlečené za elektrickou kytaru, Tomáš Procházka alias Federsel pokračuje v hledání co nejpříšernějšího zvuku elektrické kytary a Didi Kern tluče do bubnů. Trio oslaví v tento den vydání nového alba, na kterém spolupracovali se švýcarským turntablistou Jokem Lanzem.

Polina Khatsenka
Běloruská novomediální umělkyně Polina Khatsenka představí své nové audiovizuální dílo.

Alfred ve dvoře
Tel: 233 376 985
Františka Křížka 36
Praha 7, 170 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: