Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
08
června

Festival ambasád 2024

Farmářské trhy na Kulaťáku

zpět na výpis akcí

Pořadateli Festivalu ambasád je Městská část Praha 6 a zapsaný spolek Farmářské Trhy, organizátor Trhů na Kulaťáku.

Datum:08. 06. 24
Čas:08:00 - 20:00
Kategorie: gastro|festivaly

Jedná se o sedmý ročník největšího mezinárodního street food festivalu, kde prezentace jednotlivých zemí zajišťují především jejich ambasády, honorární konzuláty, či hospodářské komory. Velvyslanci se akce osobně účastní. Jedná se, co do počtu zúčastněných zemí, o zcela výjimečnou akci v rámci naší republiky. 

Na stáncích jednotlivých zemí budou připraveny originální pokrmy, často za účasti známých kuchařů, v ojedinělých případech se na přípravě podílí i sami velvyslanci a velvyslankyně či jejich rodiny. Veškerá nabídka je přizpůsobená myšlence Farmářských trhů přinést kvalitní suroviny pro kvalitní gastronomii. V rámci bohatého kulturního programu se představí také soubory ze zapojených zemí.

Farmářské trhy na Ku...
Tel: 605 260 309
Vítězné náměstí
Praha 6, 160 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: