Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Nově otevřeno: Nanukový obchod, letní Azyl78, Opravárna či koloniální Vietnam

doporučujeme | 16. 6. 2021

Konečně jsou znovu otevřené i galerie, kina, zahrady zoologické, botanické i zahrádky pivní a hospodské. A navíc se – světe div se – i v této těžké době otevřelo i několik nových podniků. Poradíme vám, kam zajít na autentickou Bún chả, kde si koupit designovou tužku a papír, kde zahnat kulturní hlad a kam pro luxusní nanuk. Tady je 11 nově otevřených podniků, které byste v Praze neměli minout.

clanky7/nove-podniky-velka.jpg

Na oblíbené Bún chả nebo Phở zajděte do zbrusu nové autentické vietnamské restaurace Old Hanoi, kterou najdete v těsné blízkosti OC Nový Smíchov.

Všechny podniky v 1 mapě

NOVÉ MĚSTO

 

Nanuky Lunar

První ryze nanukový obchod v České republice, plný nanuků LUNAR. Ručně vyráběné...

STARÉ MĚSTO

 

Pelikán

Atmosféra prostoru se slavnou historií nabízející moderní soudobou gastronomii....

​ 

SMÍCHOV

 

Old Hanoi

Old Hanoi se specializuje na autentické vietnamské klasiky i na moderní vietnamský...

​ 

Nevíte, kde stylově zahnat hlad po kultuře? Navštivte obří stan Azyl78 na Výstavišti a vybírejte z lákavě vypadajícího letního kulturního programu.

DEJVICE

 

Crème de la Crème - Dejvice

Nová zmrzlinárna Crème de la Crème Prague....


MALÁ STRANA

Papírenský sortiment nově nakoupíte v papírnictví Na Kampě.

VRŠOVICE

 

Vzlet

Kulturní palác Prahy - divadlo Vosto5, barokní orchestr Collegium 1704 a vršovické...

HOLEŠOVICE

 

PRU58

Asijská kuchyně v nejvyšší kvalitě. Štěpán Návrat si dal záležet a vdechl podniku...

Nevíte, jestli byste si dali raději křupavou francouzskou bagetu nebo pikantní asijskou kuchyni? Zajděte do PRU58 na Bahn-mi, které představuje to nejlepší z Vietnamu a Francie v jednom.

KARLÍN

 

Kro Kitchen Sokolovská

Nejlepší grilovaná kuřata, signature drinky, parádní veliká zahrádka nebo degustační...

MICHLE

 

Opravárna

Možnost pronajmout si krátkodobě stůl, půjčit nářadí na opravování čehokoliv nebo si...

BRANÍK

 

Autokino Ledárny

Neobyčejné autokino - zasytíme nejen váš hlad po kultuře, ale i ten fyzický. Ano,...

MeetFactory se na léto přestěhuje přes koleje. V prostoru bývalého Lihovaru, jehož zbytky půjdou v srpnu definitivně k zemi, bude letní kino, divadlo nebo bar. Tady najdete program.

NA CO SE TĚŠIT

Nové Manifesto vyroste na nároží mezi Andělem a Na Knížecí. Těšit se můžete nejen na gastro zážitky, andělské Manifesto navíc nabídne i vlastní zeleninu vypěstovanou dle principů udržitelnosti.

Je vám tento výčet podniků málo? A co třeba útulná vinárna, pekařství a papírnictví v jednom nebo karibský rumový bar?  Mrkněte na podniky, které otevřely v uplynulých měsících.

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!