Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Nanuky Lunar

Praha, Vyšehradská 53, 12800

zpět na výpis
Tip
 
Nanuky Lunar

První ryze nanukový obchod v České republice, plný nanuků LUNAR. Ručně vyráběné nanuky Lunar - vesmírně krásné, nebesky dobré.

Telefon:724 666 236
Kategorie: gastro|cukrárny a lahůdky

Ručně vyráběné nanuky Lunar - vesmírně krásné, nebesky dobré.

První ryze nanukový obchod v ČR, plný nanuků LUNAR, kde si můžete koupit všech 10 našich vesmírných příchutí a nebo si navrhnout svůj vlastní nanuk a nechat si ho namočit do jednoho ze čtyř druhů (tmavá, mléčná, ruby a bílá) čokolády a dozdobit ořechy, lyofilizovaným ovocem a sprinkles.

Otevírací doba 

Út-Ne: 10:00 - 19:00

*****

Od 1. listopadu je náš obchůdek na Vyšehradské 53 až do jara 2022 ZAVŘENÝ. Naše balené nanuky si můžete koupit ale na stejné adrese v obchůdku Lelí's Cupcakes nebo také na Rohliku. Moc děkujeme a budeme se na Vás těšit znovu na jaře.

Vyšehradská 53
Praha, 12800
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: