Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Crème de la Crème - Dejvice

Praha 6, Pod kaštany 2, 16000

zpět na výpis
Tip
 
Crème de la Crème - Dejvice

Nová zmrzlinárna Crème de la Crème Prague.

Telefon:601 362 794
Kategorie: gastro|cukrárny a lahůdky

Příběh nejlepší zmrzliny
Crème de la Crème v překladu znamená smetana smetan - nejlepší z nejlepších. Co hlásáme, to plníme. Co prodáváme, to sami vyrábíme a za tím si stojíme. Všechny recepty na italské řemeslné zmrzliny píše Honza Hochsteiger alias "pan Zmrzlinka", který mnoho let pracoval v Itálii i jiných místech světa pro nejlepší italské zmrzlináře a teď s láskou vymýšlí a vyrábí nejlepší zmrzliny i pro vás.

Mistr zmrzlinář Honza Hochsteiger,
narozený v roce 1980 v Praze se zmrzlině soustavně věnuje už od roku 2002. Dlouho pracoval pro významné italské zmrzlináře, kteří v Praze provozovali podniky Cream & Dream a Cremeria Milano. Více než čtyři roky působil a žil v Itálii v Trentu, kde sbíral zkušenosti k otevření vlastního podniku. V dubnu 2015 otevřel v centru Prahy v Husově ulici č. 12 italské řemeslné zmrzlinářství Crème de la Crème a navázal přímou spolupráci s šéfkuchaři restaurací Ambiente, se kterými kreativně tvoří recepty na speciální a netradiční zmrzliny pro jejich jídelní chody. Pro správný výpočet receptur úročí jednak své technické vzdělání, ale i zkušenosti z Carpigiani gelato university z italské Bologně.

Otevírací doba:

Pondělí: 10:30 - 21:00

Úterý: 10:30 - 21:00

Středa: 10:30 - 21:00 

Čtvrtek: 10:30 - 21:00

Pátek: 10:30 - 21:00

Sobota: 10:30 - 21:00

Neděle: 10:30 - 21:00

Pod kaštany 2
Praha 6, 16000
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Přinášíme vám tipy na 13 dalších míst v Praze a okolí, kam se můžete společně vypravit za okřídlenými, ozubenými, čtyřnohými nebo třeba chlupatými tvory.

Doporučujeme vyzkoušet: