Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Nouzový plán na víkend: Kam vyrazit v Praze & Tipy, co dělat doma

doporučujeme | 13. 3. 2020

Tohle je pátek třináctého se vším všudy... :-( Většina pražských akcí byla zrušena nebo přeložena na později. Podniky, pokud taky nejsou zavřené, tak mají omezenou otevírací dobu. Přinášíme vám proto hodně osekaný a netradiční CityBeekend coby průvodce prvním víkendem v nouzovém stavu. Všechny pozvánky zde i u nás na webu prosím berte s rezervou a raději je ověřte přímo u daného organizátora (třeba na jejich Facebooku). 

Pevné zdraví a ať tohle šílené období co nejdříve skončí!
Redakce CityBee

clanky6/vdolek(kopie)_FB.jpg
Oslaďte si trochu tyto dny třeba klasikou od Cukráře Skály.


Bijáky na doma

Pokud jste se rozhodli víkend strávit doma, o filmové novinky přijít nemusíte, i když kina hlásí CLOSED. Na portálu DAFilms.cz si můžete legálně a většinou za 59 korun pustit většinu filmů nominovaných letos na Českého lva.

Nebo mrkněte na YouTube kanál Národního filmového archivu, kde jsou zdarma k přehrání snímky české filmové klasiky jako Petrolejové lampy, Konkurs nebo Kdo chce zabít Jessie?

Nově otevřeno

V předchozích týdnech se v metropoli otevřelo 15 nových podniků. Najdete mezi nimi kavárnu v Ungeltu, mladší sestru od holešovického SaSaZu nebo třeba jeden extra hořký bar. Pokud chcete ochutnat něco nového, vyrazte na návštěvu. Doporučujeme tam dopředu zavolat, zda mají otevřeno.

► Nově otevřeno: Neapolská pizza, hořký bar, plněné knedlíčky i druhé SaSaZu

clanky5/sasazu.jpg

Na zmrzlinu!

Po zimní přestávce se znovu otevřely všechny tři pobočky prvotřídní zmrzlinárny Angelato. Tak vyrazte do centra, na Újezd nebo na Břevnov. Až do konce března "točí" například úžasnou grepovou, dáte si?

Podpořte pražské podniky

A závěrem sdílíme výzvu Ondřeje Kundry, redaktora Respektu. Pokud chcete pražským kinům, galeriím, divadlům, koncertním sálům a všem dalším nějak pomoci, tady je jednoduchý návod, co pro ně můžete udělat – vlastně nedělat nic.

Klidné dny a pevné zdraví vám přejeme ze CityBee!

clanky6/kundra.png

Čtyři podniky, kam (snad) můžete vyrazit

 

Spojka Karlín

Místo, kde si k jednomu stolu sedne vegan, vegetarián i milovník masa a každý dostane...


 

Kaférna Praha

Malostranská kávová oáza v podhradí pro místní i přespolní, s uvolněnou atmosférou a...


 

Fish & chips v Přístavní vol.2

Phill's Twenty 7

14.03. 13:00


 

Cukrář Skála

Cukrárna Lukáše Skály - špičkového mistra cukráře světové úrovně v historické budově...

news

Nově otevřeno: Neapolská pizza, hořký bar, plněné knedlíčky i druhé SaSaZu

Jemenský pražič píše v Praze příběh výběrové kávy z válkou zmítané země

KAM v březnu ZADARMO: Nové výstavy, kino naslepo, jarní trhy i na den pod zem​

6 míst, kde se i v zimní Praze pokocháte (tropickou) zelení

víkend

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!