Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Spojka Karlín

Praha, Pernerova 35, 18000

zpět na výpis
Tip
   
Spojka Karlín

Místo, kde si k jednomu stolu sedne vegan, vegetarián i milovník masa a každý dostane na talíři jídlo, které dává smysl.

Telefon:226 203 888
Kategorie: gastro|restaurace

Veškerá jídla, která zde servírují, připravují od základu za použití čerstvých surovin. Místní kuchaři Honza s Barisem mají vlastní zahrádky, na kterých pěstují zeleninu, klíčky a bylinky. Markeťačka Petra vyrábí zero waste marmelády a manažerka Daria několik měsíců připravovala postup pro výrobu kombuchy a zázvorového piva.
Spojka se spojuje s dodavateli a projekty, kteří stejně jako oni věří, že to jde i jinak. Maso odebírají od BioParku, do kterého je zapojeno několik desítek českých ekofarem z podhorských oblastí. Pivo podávají čerstvé a nepasterizované rovnou z minipivovaru Záhora. Projekt Rekrabička zde zase pomáhá vyřešit obaly na jídlo s sebou.

Spojka nabízí promyšlený catering na míru, na kterém si pochutnají vegani, vegetariáni, bezlepkáři i milovníci masa. Ať už se bude jednat o pracovní brunch, oslavu či firemní večírek, zdejší catering nezklame.
Od listopadu 2019 nabídne Spojka moderní eventové prostory s nádechem industriálního stylu sousedící s restaurací a společně poskytující synergii i komfort služeb. Variabilní prostory s kapacitou až 200 osob budou vhodné pro konference, workshopy, firemní školení či večírky.

Pernerova 35
Praha, 18000
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: