Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Obrazy z holubího trusu i kavárna, kde vyhrajete milion

doporučujeme | 9. 4. 2017

V novém týdnu nás čeká Modré pondělí, Žluté úterý, Škaredá středa, Zelený čtvrtek, Velký pátek, ale také Prague Design Week, noční inline jízda, Ferrari v ulicích, procházka "za bezdomovci" nebo lingvistická únikovka.

micky.jpgPrague Design Week = skvělé akce po celý týden.

Kam v týdnu zajít, když...

A) bude venku hezky

Noční inline jízda Prahou potěší všechny, kteří chodí z práce až za tmy, i vášnivé bruslaře, kteří nemají svou vášeň s kým sdílet. Start je na náměstí Jana Palacha ve středu ve 20.00 hodin.

 

Noční inline jízda Prahou

Inline zóna

12.04. 20:00

B) bude venku hnusně
Prague Design Week letos míří do Tančícího domu. Těšit se můžete na 82 designérů a studií nejen z České republiky, speciální instalace, přednášky, celodenní promítání v kině nebo workshopy. Oslní vás celkem čtyři výstavní patra.

 

Prague Design Week 2017

DesignCorporation

10.04. - 16.04.

Kam se dostanete zadarmo

Spoustu zajímavého programu nabídne čtyřdenní kulturně-vědecká akce Týden diverzity. Pokud se vám nechce zkoumat nabitý program, doporučujeme procházku "za bezdomovci“ nebo lingvistickou únikovku, při které se dozvíte něco víc o fungování jazyků. Zajímavě zní i Čtení z Pipi Dlouhé punčochy.

 

Týden diverzity

Týden diverzity

10.04. - 13.04.

bez.jpg
Procházka: Bezdomovci a město, v pondělí odpoledne.

Kde se dobře najíst a napít

Dejte si výtečnou večeři od finalisty kuchařské show MasterChef Česko Jiřího Hilgarta a spoluautora foodblogu Slepičárna Štěpána Vašáka a zároveň tak podpořte projekt Kavárna - zaměstnání pro lidi s handicapem. Živá klavírní hudba included.

 

Pomáháme večeří: Menu - Jaro 2017

Café AdAstra

10.04. 19:00

V nově otevřené Kavárně Štěstí vám ke kávě naservírují miliony. Přesněji řečeno, donesou vám k ní stírací los nebo sázenku, zbytek už je na vás.

 

Kavárna štěstí

Voňavá káva, báječné jídlo a pití. To vše okořeněné kapkou hráčské vášně....

jaro%281%29.jpg
Pomáháme večeří

Perlička pro pány

Ferrari vyrazí do ulic! Na spanilou jízdu se vydá i unikátní model LaFerrari Aperta, který italská automobilka vyrobila k oslavám svého 70. výročí a svým nejvěrnějším klientům jich po celém světě prodala pouze dvě stě. 

 

Ferrari - sraz aut a spanilá jízda městem

Scuderia Praha

13.04. 14:00

BONUS: Nejšílenější akce týdne

Nejšílenější akcí tohoto týdne je bezpochyby výstava obrazů malovaných holubím trusem. Prohlédnout si ji můžete v Hybernské ve sklepě a jejím autorem je Filip Kazda aka F1 PIONEER.

 

Shit For Prague

Týden diverzity

10.04. - 13.04.

Filmové premiéry a další akce v kinech

Herci Pavel Liška a Honza Révai vyrazili na začátku roku 2015 na měsíční cestu po Latinské Americe. V Diácích v kině Aero teď budou vyprávět o tom, jak lapali po dechu v 5 000 metrech nad mořem nebo jak zjistili, jak chutná benzín.

Nevíme, jak vám, ale nám se prostě Rychle a zběsile ještě neokoukalo. Teď jde do kin osmička a rozhodně se nechystá jet na neutrál. Kdo má rád pomalejší jízdu, může vyrazit na českou rodinnou komedii Špunti na vodě nebo na drama o kompromisech, osobní morálce a podstatě rodičovství s názvem Zkouška dospělosti.



 

 

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!