Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
10
dubna

Týden diverzity

Týden diverzity

zpět na výpis akcí
 

Týden diverzity je čtyřdenní kulturně-vědeckou akcí, která se z velké většiny odehraje v nově oživeném prostoru Hybernské 4.

Začátek:10. 04. 17
Konec:13. 04. 17
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 23:00
Kategorie: kultura| poznání|

V bohatém programu nebudou chybět přednášky špičkových odborníků, workshopy, výstavy, videomapping, únikové hry, filmové projekce a koncerty, mimo jiné známého orchestru BERG. 

Přijďte se jako první podívat do otevřeného komunitního prostoru, který získává novou tvář ve spolupráci s architektonickým studiem COLL COLL. Od května bude prostor dál sloužit jako kreativní kampus pro veřejnost a místo, kde se bude moci uplatnit potenciál studentů a akademiků. 

Akce budou probíhat v objektu v Hybernské 4 vždy od 10 hod do pozdního večera. Po celou dobu zde bude otevřený také bar Containallu, knihkupectví s kavárnou, galerie nebo dětský koutek. Vstup na veškeré akce Týdne diverzity je zdarma.

Týden diverzity
Tel:
Hybernská 4
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: