Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
13
dubna

Ferrari - sraz aut a spanilá jízda městem

Scuderia Praha

zpět na výpis akcí
 

V Praze se budou prohánět nejmodernější Ferrari.

Datum:13. 04. 17
Čas:14:00 - 17:00
Kategorie: zábava|zábava - ostatní

Fanoušky sportovních aut čeká v pražských ulicích velkolepá podívaná. Budou se v nich totiž budou prohánět luxusní auta Ferrari. Sraz k 70. výročí této italské značky odstartuje ve čtvrtek 13. dubna od 14 hodin v parku u zámku Troja v Praze 7. Součástí početného konvoje, jenž se od 16 hodin vydá pražskými ulicemi na spanilou jízdu, bude například unikátní model LaFerrari Aperta, který italská automobilka vyrobila k oslavám svého výročí a svým nejvěrnějším klientům jich po celém světě prodala pouze dvě stě.  

Na akci Vás srdečně zve společnost Scuderia Praha, výhradní distributor vozů Ferrari a Maserati v České republice. S jednotlivými modely se můžete vyfotit nebo si natočit video z jízdy. 

Scuderia Praha
Tel:
U Trojského zámku 4/1
Praha 7, 17100
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: