Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Kde sledovat novoroční ohňostroj a kam na Nový rok

doporučujeme | 29. 12. 2016

Máme pro vás poslední tipy, kde si užít poslední dny s datem 2016. Což byl rok, kterému podle časopisu TIME vévodil jako osobnost roku Donald, slovem roku byla ne-pravda (v originále post-truth) a nejoblíbenějším videem na české odnoži YouTube byly Mischovy šílenosti. Tak hlavně, že se letos nepřemnožily vosy!

DO ZAČÁTKU ROKU 2017 ZBÝVÁ: 

clanky4/pcdxzodx20y-jamie-street.jpg

Kam vyrazit v pátek?

Můžete si jít zahrát squash, badminton, zatančit u tyče nebo zaplavat v bazénech úplně zadarmo (a i v sobotu). Naopak na 499 korun vás přijde vstupenka (na stání) na galavečer boxu v Lucerně. Děti a tatínky vyšlete dopoledne na ohromující výstavu LEGA. Podle pořadatelů je to na 90 minut, ale vsadíme se, že tam stráví minimálně půl dne. A v pátek máte letošní poslední možnost proletět se vzducholodí Gulliver.

clanky4/vzducholod_1_fotoJanSlavik(C)DOX.jpg
To je ona - 42 metrů dlouhá dřevěná kráska schovaná pod jménem Gulliver. Foto: Jan Slavík/DOX

Kde strávit poslední den roku 2016?

Upřímně odpovídáme - jeďte si, kam chcete! Hlavně, ať je vám tam dobře. Pokud by vám program na poslední chvíli vypadl, v Praze se koná několik desítek silvestrovských akcí. Rozhodně ale nakupte zásoby jídla a pití na farmářských trzích, na Náplavce budou od 8 do 16 hodin. Do 21. hodin se bude taky zadarmo bruslit na Letné, zkraje ledna už kluziště roztaje.

Na Nový rok ohňostroj, nebo kocovinu?

Zaručených vyprošťováků po bujaré noci je jako slov v Bibli (hodně), údajně prý pomáhá kafe s citronem nebo zázvor. Až se vzpamatujete, zajděte do Rudolfina na výstavu fotek s přiléhavým názvem “Enjoy Your Life!” (otevřeno 10-18 hod). Sebevrazi a sebetrýznitelé jsou večer zváni do Crossu na další párty, první v novém roce.

clanky4/04399c193da74310c7cd2af5c73a640d.jpg
Prostě dobrý večírek? Foto: Jürgen Teller (K vidění v Rudolfinu.)

A jak je to letos s ohňostrojem?
BUDE!

Odpalovat ho budou z Letné od Kyvadla. Podívaná začne v 18 hodin a potrvá přesně 10 minut 47 vteřin. Nejlepší výhled na tuhle pyromuzikální a laserovou show prý bude z Dvořákova nábřeží, Pařížské ulice, Mánesova, Čechova a Štefánikova mostu.

 

Novoroční ohňostroj

Letná

01.01. 18:00

clanky4/5kvpqc1uklk-ryan-wong.jpg

DÍKY,
ŽE UŽ VÍCE NEŽ ČTYŘI ROKY SPOLU S NÁMI OBJEVUJETE TO NEJLEPŠÍ Z PRAHY. AŤ JE VÁŠ ROK 2017 PLNÝ NADPRŮMĚRNÝCH ZÁŽITKŮ!
clanky4/CityBee_PF_V02_email.jpg

news

Bruslení v Praze: Kam se můžete jít klouzat

Tipy na nejlepší horkou čokoládu v Praze

POLÉVKÁRNY v Praze: Velký přehled, který vás opravdu zahřeje

Prohlédněte si obří vzducholoď, která kotví nad DOXem
 

víkend  

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!