Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
01
ledna

Novoroční ohňostroj

Letná

zpět na výpis akcí
 

Název ohňostroje zní Praha – dynamická a bude obsahovat 4795 pyrotechnických výstřelů a 236 různých efektů. 

Datum:01. 01. 17
Cena:Zdarma
Čas:18:00 - 18:30
Kategorie: zábava|zábava - ostatní

„Novoroční ohňostroj je pro mě už tradicí a věřím, že jeho letošní téma bude přesně odpovídat tomu, jaká Praha příští rok skutečně bude,“ uvedla primátorka Adriana Krnáčová.

Celý ohňostroj bude trvat 10 minut 47 vteřin a bude obsahovat 4795 pyrotechnických výstřelů a 236 různých efektů. Odpálen bude v neděli 1. ledna 2017 v 18.00 hodin z Letenských sadů z prostoru Pražského metronomu. Nejlépe pozorovatelný bude ve směru od Dvořákova nábřeží, Pařížské ulice, Mánesova, Čechova a Štefánikova mostu. Viditelný bude i z Letenské pláně, kde je v současné době kluziště titulu Praha Evropské hlavní město sportu. Ohňostroj se tak i díky jeho dynamickému stylu s tímto titulem rozloučí.

 

Letná
Tel:
Letná
Praha 7
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: