Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Pražané si budou moci v týdnu od 25. do 31. prosince zdarma zasportovat v desítkách sportovišť po celém hlavním městě.

Začátek:25. 12. 16
Konec:31. 12. 16
Cena:Zdarma
Čas:08:00 - 20:00
Kategorie: sport|ostatní

Zabruslit si, zahrát si squash, zacvičit ve fitness či vylézt horolezeckou stěnu. Nabídka volně otevřených sportovišť v rámci tradičního projektu Týden sportu zdarma bude i letos opět široká. Pražané si budou moci v týdnu od 25. do 31. prosince zdarma zasportovat v desítkách sportovišť po celém hlavním městě.
Je zvykem, že Pražanům dává hlavní město Praha na konci roku malý dárek. V minulých letech byl o sportoviště velký zájem, proto se nabídka opět rozšíří tak, aby si vybrali skutečně všichni. Týden sportu zdarma je vhodnou příležitostí, jak si vyzkoušet různé sporty a jak si třeba najít novou náplň volného času. Každý do nového roku hledá výzvy, nový sport by mohl být jedna z nich.
Nabídka sportovišť bude k dispozici v průběhu prosince 2016.

Seznam sportovišť najdete zde.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: