Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

CityBeekend: Vánoce po vegetariánsku, v Kongresáku a se lžící v ruce

doporučujeme | 18. 12. 2015


Celovíkendový tip chytré horákyně: Je to United Islands, ale není léto. Je to vánoční trh, ale v Kongresáku. Je to vánoční koncert, ale rovnou tří českých zpěvaček. Je to prostě United Pacool Market !

newsletter2/unitedpacoolmarket.jpg
United Pacool Market spojuje kulturu a kvalitní produkty od českých designérů.

Pátek večer
Lyžařky s opalovacím krémem na tvářích, germknödly, Bombardino a Aperol. Prostě závěr jedný dlouhý lyžovačky Na Hollaru. Na hudební akce se odstupňujte: hard elektro je na výstavišti v Holešovicích, soft elektro duní z PVA EXPO v Letňanech, historický elektro a černý roláky servírují v Cargo Gallery na Náplavce a jemné elektro doteky probíhají na opačném břehu v Jazz Docku.

Sobota
O sobotní program se vám postará Praha 7. Nic nezahřeje tak jako horká polívka, ve který stojí lžíce. Historicky první festival mají polévky v Holešovické tržnici. Když už tam budete, zaskočte si i na Boutique market. A kdo si nepotrpí na designový věci z první ruky, pořídí ty z druhý ruky na blešáku na Letný.

newsletter2/festivalpolevky.jpg
Na Festivalu polévky se bude kouřit ze čtyřicetilitrových kotlů na otevřeném ohni.

Neděle
Spojte příjemné s ještě příjemnějším a na čerstvý Star Wars si zajděte do Bio Oka v rámci Filmbrunche. Předoslavte Vánoce ohleduplně k fauně na Veggie Vánocích ve Futuru. A jestli jste neměli to štěstí a nevymrzli jste a nezmokli na Dyzajn marketu  minulý víkend, máte u Národního divadla šanci ještě tuhle neděli. 

Pro děti
Vánoce bez pohádek jsou jako vánočka bez rozinek. Čím více, tím lépe, takže nabízíme pohádky rovnou tři. Co se stane, když vánoční psaníčkový andělíček zaspí ? Co dělají včelí medvídci v zimě ? A jak to umí roztočit Mickey a Minnie na bruslích ? Vyzjistěte a dejte nám vědět.

newsletter2/disney.jpg
Bruslařská show Disney on Ice obsadí o víkendu Tipsport Arenu hned čtyřikrát.

news

Velký průvodce Vánocemi 2015
Nejlepší bary ve městě a co v nich musíte ochutnat
Alkohol dochází nejčastěji v jednu, říkají párty záchranáři
Kam vyrazit v prosinci v Praze zadarmo?


víkend

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!