Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Velký průvodce Vánocemi 2015

doporučujeme | 12. 12. 2015

Víme přesně, co vás v těchto dnech žere. Dárky, pečení cukroví, dárky, předvánoční úklid, dárky, kam vzít děti na brusle a pravděpodobně zase dárky. Buďte si ale jistí, že až dočtete tenhle článek, konečně se dostaví předvánoční pohoda.

Autorka: Petra Müllerová

FotorCreated%2810%29.jpg

Kde splašit dárky?

Z vlastní zkušenosti víme, že téma, které vás v těchto dnech nejvíce pálí, jsou vánoční dárky. Proto mrkněte na přehled našich tipů na vánoční dárky, ve kterém najdete vhodné prezenty jak pro partnera, tak pro babičku.

Sháníte-li něco tradičního, vyrazte na trhy. O těch na Staromáku jste už pravděpodobně slyšeli, ale letos se prodává i na Hradě a samozřejmě i na spoustě menších náměstí. Při nákupu se zahřejete svařákem a vyrazíte-li poslední adventní sobotu na Advent na Výstavišti, tak i polévkou

Zkusit můžete taky nákup originálních dárků na Dyzajn marketu, United Pacool Marketu nebo Boutique Marketu.

wrapped-presents-1426981.jpg

Kdo napeče a uklidí?

Nezačali-li jste s pečením doteď, už to asi nedoženete. Zachránit vás může leda babička nebo profíci.  Koukněte na náš přehled pekařství a cukrářství, která pro vás upečou nejen klasické linecké cukroví, ale klidně i cukroví celozrnné, bezlepkové, DIA, BIO, veganské… Honem tedy objednávejte, aby se to stihlo!

Ani s úklidem si už nemusíte lámat hlavu. I v tomto případě si klidně spolehněte na služby odborníků a ve volném čase si místo gruntování bytu běžte radši zabruslit.

[Beznazvu%289%29.jpg]

Kam se zajít sklouznout

Při pohledu na náš přehled kluzišť a ledových ploch, to vypadá, že se z Prahy už brzy stane nejen hokejový, ale i krasobruslařský národ. Bruslí se úplně všude.

Pokud počasí dovolí, doporučujeme zkusit především venkovní kluziště. Třeba to na Ovocňáku (kde se dokonce bruslí zdarma), Na Františku nebo na střeše obchoďáku Harfa. Mezitím co děti budou bruslit, můžou tátové zajít třeba na curling.

little-lion-skating-1467781.jpg

Jestli vás bruslení nebere, máme pro vás záplavu jiných předvánočních akcí, na kterých se pobavíte. A už taky víme, kde to bude žít na Silvestra.

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!