Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
20
prosince

Veggie Vánoce 2015

Futurum Music Bar

zpět na výpis akcí
 

Veggie Vánoce 2015 - Vegan Fighter

Datum:20. 12. 15
Čas:12:00 - 18:00
Kategorie: poznání|ostatní, lifestyle| Zdraví

Veggie Vánoce 2015 - Vegan Fighter

Den plný výborného a ke zvířatům ohleduplného jídla, zdravého životního stylu a sportu, spojeného s programem plným workshopů, živými food shows, dílnami, bohatým programem pro děti a vánočními veggie trhy. Akce nejen pro vegetariány a vegany, ale všechny, které zajímá zdravý životní styl a nebo mají rádi zvířata. Nebo se jen chtějí inspirovat v životním lifestylu rostllinné stravy, který je stále rozšířenější. 

Stejně jako na předchozích Veggie Vánocích nebo partnerské Veggie Náplavce budete moci ochutnávat z nabídky předních českých veggie restaurací a obchodů, nakupovat kosmetiku, dárky a v předvánoční náladě se setkáte se známými a inspirativními osobnostmi a sportovci české veggie scény. 

Na akci bude také předána cena Nejlepší vegan restaurace v ČR.  

Pořádající organizací je Vegan Fighter - dceřinný projekt České veganské asociace, zaměřující se na podporu zdravého životního stylu a ohleduplnosti ke zvířatům.  

Futurum Music Bar
Tel: 257328571
Zborovská 7
Praha 5 Smíchov, 15500
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: