Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
20
prosince

Disney on Ice - 25 let ledové fantazie!

Sportovní hala FORTUNA

zpět na výpis akcí
 

Velkolepá bruslařská show zavede diváky během jednoho ledového dobrodružství do čtyř vzdálených zemí!

Datum:20. 12. 15
Cena:od 390 Kč
Čas:14:00 - 16:00
Kategorie: pro děti|Zábava

Oslavte společně s myšákem Mickeym a myškou Minnie 25 let působení Disney on Ice v Evropě v jedinečném ledovém dobrodružství, které vás zavede do čtyř magických míst! Disney on Ice: 25 let ledové fantazie! vtáhne diváky do fantastického světa plného zábavy. Čtyři představení proběhnou 19. a 20. prosince v Tipsport Areně Praha.

Disney on Ice vás zve na nezapomenutelné prázdniny se všemi vašimi oblíbenými Disneyho postavičkami. Myšák Mickey, myška Minnie, Goofy, kačer Donald a Daisy vás provedou kouzelným světem Disneyho Lvího krále, Malé mořské víly a Petra Pana. Navštívíte také zimní říši jedné z nejúspěšnějších animovaných pohádek všech dob – Ledového království. Díky mezinárodnímu týmu oceňovaných bruslařů, vzrušující choreografii, Disneyho hudebním hitům i rock'n'rollové klasice zažije celá rodina úžasnou cestu do vzdálených krajin, aniž by opustila svá sedadla!

Tipsport Arena Praha zažije scény plné hudby a kouzel, představí čtyři jedinečné světy plné bouřlivých pirátů, karibských rytmů a dojemných okamžiků. Se Simbou, Timonem a Pumbou prozkoumají návštěvníci africkou divočinu, s Ariel proplují mořskou hlubinnou vodní říši a než odletí do Země Nezemě za Zvonilkou, procestují Londýn s Petrem Panem a Wendy. Nebude chybět ani cesta do Arendelle, kde diváci zažijí nevídaná dobrodružství s královskými sestrami Annou a Elsou, drsným horalem Kristoffem a oblíbeným obětavým sněhulákem Olafem.

Sportovní hala FORTUNA
Tel: 266727443
Za elektrárnou 419/1
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: