Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

CityBeekend: Halloweenské šílení i tipy, jak se mu vyhnout

doporučujeme | 30. 10. 2015


Celovíkendový scary tip: Upíři, princezny, zombíci, sexy sestřičky a mnoho dalších individuí obsadí pražské podniky. Na halloweenské vlně se  tento víkend veze přes tři desítky barů, klubů a restaurací. A jestli se chcete raději před tímto strašlivým poblázněním schovat, nabízíme několik dalších tipů.

newsletter/halloween.jpg
Dejte si o víkendu panáka se Sherlockem, roztočtě to na parketu se zombicí a k ránu ulehněte s upírem/upírkou. Halloween je tu!

Pátek večer
Před zvoláním "Koledu, nebo něco provedu" můžete utéct například do koncertních sálů a zaposlouchat se do libozvučnějších songů. Popík s vůní svěžího caprese servíruje Eros Ramazzotti v O2 Aréně. Do kytarových strun poctivě hrábnou punkrockeři Anti-Flag v Lucerně. A české texty a čeští hosté potěší na oslavném koncertu kapely Fru Fru v Akropoli.

Sobota
Kdo si v dětství nehrál s jojem, jako by nebyl. Jak ho umí roztočit i odrostlejší profíci, se přijďte podívat na Mistrovství ČR v yoyování. Večer vyměňte dýňově oranžovou za růžově růžovou a hoďte se do gala. Ve Velkém sále Lucerny se koná ples na podporu neziskovové organizace Mamma HELP. A podzimní sychravo zažene alespoň na jednu noc reggae a karnevalová divočina ve Stormu.

newsletter/yoyo2.jpg
Dvanáctého mistrovství České republiky v yoyování proběhne v prostorách Nákladového nádraží Žizkov.

Neděle 
Také kinosály nabízejí útočiště před krvelačnými halloweenskými příšerami. Vybírat můžete hned z několika víkendových premiér. Zkoukněte strhující jednozáběrový úprk berlínskou nocí Victoria, sondu do českého showbiz rybníčku Celebrity s.r.o., akčňárnu v sukních Sicario: Nájemný vrah nebo oddychovku ze střední Fakjů pane učiteli 2.

Pro děti
Děcka, která se nechtějí o Halloweenu převléknout za Spidermana nebo Minnie, jsou rozhodně výjimkou. Proto jsme pro ně vybrali výjimečně morbidní víkendový program: vezměte je na jatka s Šípkovou Růženkou, na oslavy smrti v mexickém stylu nebo na Den vyhynulých zvířat do ZOO

newsletter/oslavysmrti.jpg
Součástí oslav tradičního mexického svátku ve Stromovce bude průvodu s vlastnoručně vyrobenými lampiony, živá mexická hudba, pohádkové představení a řadu workshopů. 

 

news

Návod, jak se cítit blaze v Praze  aneb vychytávky pro městské lidi
7 nejslibnějších divadelních premiér podzimu
Exkluzivní přehled nových podniků
Lucerna Music Bar slaví 20 let sérií koncertů



víkend

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!