Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
30
října

Fru - Fru a Hosté

Palác Akropolis

zpět na výpis akcí
 

15 let na světě

Datum:30. 10. 15
Čas:19:30 - 23:00
Kategorie: kultura|koncerty, hudba

Kapela Fru Fru v rámci oslav 15. výročí činnosti představí v pátek 30.10.2015 ve světové premiéře v Paláci Akropolis v Praze jedinečnou a vemi specifickou rockovou operu FREAK SHOW. Jedná se o jedinečné spojení bizzarně-varietní show s originální hudbou této hudební skupiny. Spojení videoprojekce se živými vstupy známých umělců vás zajisté nenechá chladnými. Součastně s tímto projektem bude v premiéře promítnut zbrusu nový videoklip kapely. Kromě kapely Fru Fru s hudebními hosty jako například Lenka Dusilová, Marcel Bárta, Jan Coufal, František Kučera a další vystoupí herci Pavel Liška, Tomáš Matonoha, Lukáš Pavlásek, Leoš Noha, Jakub Žáček, Jiří Vyorálek, Miluška Bittnerová a také několik opravdu prapodivných figur.

Celé toto představení bude zaznamenáno na DVD nosič.

Palác Akropolis
Tel: 296330911
Kubelíkova 1548/27
Praha 3, 13000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: