Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
31
prosince

New Year´s Party 2013/2014!

Rock Café

zpět na výpis akcí
 

Vystoupí: The Radio$tars, Mandrake´s Monsters (NL), Prague Condspiracy, BitchH & Chips + DJS: DJ Efka / Retro Party, DJ Czech Mike / Rockoteka

Datum:31. 12. 13
Cena:od 150 Kč
Čas:19:00 - 23:59
Kategorie: kultura|koncerty

150,-/předprodej v Rock Café a síti Ticketstream/199,- v místě Otevřeno od 19.00

MANDRAKE´S MONSTER (NL)

Velmi nadějná rocková skupina MM pochází z holandského městečka Enschede a skvěle v sobě mísí vlivy rockových ikon jako Velvet Revolver, The Used, Them Crooked Vultures nebo Led Zeppelin.

Ve složení Peter Müller & Alex Freise/kytary, basa a bicí Sem Christoffel a Mart Nijen-Es a Martin Duve za mikrofonem s v Rock Café objevili už několikrát a pokaždé sklidili obrovský úspěch. MM celý silvetsrovský mejdan v Rock Café odstartují, přijďte včas, jejich živá show za to rozhodně stojí!

 

THE RADIO$TARS

Legendární superband se vrací na pódia! Tato kapela vždy razila myšlenku, že peníze jsou pro ni až na prvním místě, a proto se nestydí předělávat i skladby z naprostého dna show businessu do neuvěřitelných hudebních skulptur. Nikoho tedy zřejmě nepřekvapí, že po ohlášení ukončení činnosti, se nyní soubor opět vrací – je to přece osvědčený obchodní tah!

 

PRAGUE CONSPIRACY

patří k předním klubovým kapelám v ČR. Jejich doménou jsou živá vystoupení, která charakterizuje energický projev a opravdu nadupaná show. Díky skvělé sexy zpěvačce Anetě, která odlehčuje tvrdší hudební podklad, je kapela přístupná širokému publiku. Hudbu staví Prague Conspiracy na ostrých kytarových riffech, chytlavých melodiích a úderném rytmu. Z jejich repertoáru je slyšet vliv Blondie, The Sounds, Clash, Rancid, ale i ACDC nebo Mötorhead. Své první album s názvem Renegades vydala kapela v dubnu 2013.

 

BITCH & CHIPS

je česko-německá kapela založená v Praze roku 2009. Jejich hudební styl se řadí mezi jednoduchý, přímý hard rock a moderní, energetický rock na české poměry poněkud neobvyklý a jedinečný. Krátce po jejich prvním koncertě kapela začala sdílet pódia po nejrůznějších zemích Evropy (Německo, Maďarsko, Rakousko, Slovensko, Dánsko) s mezinárodně úspěšnými kapelami jako Crashdiet (SWE), Negative (FIN) a Vains Of Jenna (SWE/USA). V roce 2012 odehráli několik koncertů s frontmanem kapely Murderdolls (USA) Wednesday 13 a finskou kapelou Private Line. V červnu 2013 byla kapela vybrána jako předskokan pro americkou legendu KISS na jejich MONSTER TOUR v pražské O2 Aréně. Bitch&Chips nyní pracují na debutovém albu, které bude zahrnovat jejich singly z roku 2012 "I Don't Care" a "Lights Out".

 

 

Rock Café
Tel: 224933947
Národní 20
Praha 1
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: