Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
29
března

Velikonoce v Muzeu Karla Zemana

Muzeum Karla Zemana

zpět na výpis akcí
 

Už jste se někdy letěli na kometě? Že ne? Pak jsou pro vás letošní Velikonoce v našem Muzeu jako stvořené!

Začátek:29. 03. 24
Konec:31. 03. 24
Cena:od 190 Kč
Čas:10:00 - 18:00
Kategorie: pro děti|Kultura, Zábava

Na co se můžete těšit?

Expozicí proletíte s vesmírnou mapou a ten, kdo vyřeší správně všechny úkoly, které ho na dobrodružné cestě potkají, se bude moci vrátit zpět na zem a potetovat/označit svou posádku stylovými filmosaury. Anebo jimi ozdobit velikonoční vajíčka. Jak komu zavelí jeho kreativita. Připravte se jak na cestování fantaziemi Karla Zemana, tak i prověření vaší pozornosti, spolupráce i dalších schopností. Akce zahrnuje návštěvu expozice + venkovní stanoviště s jednotlivými úkoly.

Kolik času na akci potřebujete?

Akce probíhá v prostorách Muzea i v jeho blízkosti. Trasa s jednotlivými úkoly vás provede útulnými zákoutími nejbližšího okolí muzea, díky čemuž objevíte netradiční zákoutí Malé Strany. Na akci si připravte minimálně 2 hodiny času. Strávit u nás ale můžete tolik času, kolik si jen přejete. Kreativita a hravost plynutí času zrychluje a tak se může stát, že se váš let na kometě protáhne.

Zažijte vesmírné Velikonoce v kulisách světově uznávaných filmových triků.

Muzeum Karla Zemana
Tel: 724 341 091
Saská 3
Praha 1 - Malá Strana, 118 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: