Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
10
prosince

Tonda, Slávka a kouzelné světlo

ZAVŘENO: Kasárna Karlín

zpět na výpis akcí
 

Projekce snímku pro celou rodinu - Ton­da, Sláv­ka a kouzel­né světlo v kině Kasáren Karlín.

Datum:10. 12. 23
Cena:120 Kč
Čas:17:00 - 18:30
Kategorie: kultura|kina, pro děti| Zábava

Jedenác­tiletý Ton­da má jedineč­nou vlast­nost — od narození svítí. Jeho možná až pře­spříliš starostliví rodiče se ho snaží držet doma, aby jej ochránili před vnějším světem. To se změní ve chvíli, kdy se před vánoční­mi svátky do jed­no­ho ze soused­ních bytů nastěhu­je Sláv­ka, tajem­ná dív­ka, která mu obrátí svět naru­by. Ton­da v ní získává první oprav­dovou kamarád­ku, před kter­ou může odhalit fan­taz­i­jní svět ve svém polštářovém bunkru. Sláv­ka zase Ton­dovi ukáže zázrač­nou baterku. Ta svým světlem dokáže z obyče­jných věcí vytvářet úžas­né obrázky a kouzel­né svě­ty, které vidí pouze oni. Tím začíná jejich dobro­družné pátrání po půvo­du záhad­ných chomáčků tmy, které vysá­va­jí z jejich domu sluneční svět­lo. Ton­da, Sláv­ka a kouzel­né svět­lo je film o tom, jaké je to být jiný, příběhem o přá­tel­ství a fan­tazii, o svě­tle a tmě. (Cin­e­mArt)

ZAVŘENO: Kasárna Karlín
Tel:
Prvního pluku 2
Praha 8, 186 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: