Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
02
prosince

Vánoční strom splněných přání

OC Letňany

zpět na výpis akcí
 

Letos OC Letňany plní dětská přání s neziskovou organizací Živá duše v nouzi, z.s.!

Začátek:02. 12. 23
Konec:17. 12. 23
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 20:00
Kategorie: pro děti|Benefiční

Staňte se Ježíškem i vy a pomozte splnit vánoční přání dětem ze sociálně znevýhodněných rodin. Na vánočních stromečkách budou rozvěšeny přáníčka dětí, co by chtěly najít pod jejich stromečkem.

Pokud se rozhodnete přání některému z dětí splnit, vyberete si přáníčko, zakoupíte dárek, který následně předáte v blízkosti vánočního stromu v přízemí u kavárny Costa Coffee. Podpoříte dobrou věc a zároveň uděláte radost tam, kde je to nejvíce potřeba. Každý dárce dostane jako poděkování certifikát a malý dárek.

OC Letňany se postará o doručení dárků do správných rukou. Dětská přání plníme vždy v sobotu a neděli (2.-3. 12., 9.-10. 12 a 16.-17. 12.) v čase 10-20 hodin. 

Živá duše v nouzi, z.s. je nezisková organizace založená s cílem podpořit zdravotně znevýhodněné klienty, rodiny s dětmi a seniory v nouzi. Klientům nabízíme materiální pomoc (potraviny, drogerie, školní pomůcky atd.) a finanční pomoc (úhrada kroužků, školní družiny, veřejné sbírky na podporu příběhu jejich klientů, viz odkaz https://zdvn.cz/aktuality). 

OC Letňany
Tel: +420 221 742 400
Veselská 663
Praha 9, 198 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: